Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proces brdo-Brijuni

Grabar-Kitarović na gospodarskom skupu Summit 100

Summit 100,Portorož
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/7
31.05.2015.
u 22:35

'Summit 100' okupio je vodeće poslovne ljude Jugoistočne Europe koji će tijekom dva dana u Portorožu raspravljati o najvećim gospodarskim izazovima u regiji

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović pridružila se predsjednicima država ''Proces Brdo-Brijuni“ na gospodarskom skupu ''Summit 100“ koji je danas okupio vodeće poslovne ljude Jugoistočne Europe u Portorožu.

Grabar-Kitarović sudjelovat će, javljaju iz Ureda predsjednice, na predsjedničkom panelu pod nazivom ''Novi dogovor za novo doba“ te održati sastanak s istaknutim poslovnim ženama Jugoistočne Europe.

Osim Grabar-Kitarović, na skupu ''Summit 100“ koji traje sve do sutra sudjeluju i predsjednik Republike Slovenije Borut Pahor, predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Mladen Ivanić, predsjednica Republike Kosovo Atifete Jahjaga, predsjednik Republike Makedonije Gjorgje Ivanov, predsjednik Crne Gore Filip Vujanović, ministar gospodarstva Republike Srbije Željko Sertić te povjerenica Europske komisije za transport Violeta Bulc.

>>Evo što građani misle o predsjednici Grabar-Kitarović nakon 100 dana

>>Grabar-Kitarović o 'slikama s Markova trga': Otišla sam iz ureda oko 2 u noći'

Komentara 45

MR
mrkoje
23:46 31.05.2015.

mislim da najzad imamo osobu da nas predstavi kao Hrvatsku,pravu osobu.

KR
Krasimir
23:48 31.05.2015.

nasa ljepotica ,patriota

SM
SmellsLikeŠit
00:21 01.06.2015.

Kaj sada "domoljubima" ne smeta kaj se predsjednica vucara sa "regionom". Haha kako ste licemjerni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije