Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O MILANOVIĆU
Povratak na članak

Grabar-Kitarović uzvratila: Sjedio je sam za stolom, imala sam potrebu sjesti s njim

Grabar-Kitarović je u intervjuu tjedna "Točka na tjedan" na pitanje što misli o dvojici glavnih protukandidata Zoranu Milanoviću i Miroslavu Škori odgovorila da bi jedan bilo povratak na staro, a drugi bi bilo jedan veliki eksperiment, no, istaknula je, "Hrvatska nema vremena ni za jedno ni za drugo".

Komentari 91

Avatar AligatorXO
AligatorXO
16:10 03.11.2019.

Ovi mlađi to ne mogu znati ili se ne sjećaju, ali uistinu je bilo ovako kako je to Kolinda opisala. Nespretno je ispalo to što je rekla, ali je barem bila iskrena pa tko to cijeni neka cijeni. Hvala Bogu,, ono što je nekad bio NK Rijeka i ono što je danas je nebo-zemlja razlika. Daleko od toga da i tadašnji navijači NK Rijeke nisu bili patrioti, ali NK Rijeka i NK Hajduk su se zlorabili za određene svrhe tadašnjeg režima. I na NK Dinamo se je vršio pritisak ali je NK Dinamo nekako uspio tome više odoljeti. Sjećam se kako je jedno od pitanja kada bi došao u JNA bilo za koga navijaš. Ako si bio dalje od Zagreba, a navijao si za Dinamo to im je bio značajan indikator da si, kako su to oni voljeli zvati, "kleronacionalist".

VL
Avatar Jeka
Jeka
15:45 03.11.2019.

S čim je dosad Zokija upravljao,sve se raspalo.Nedajmo mu HV u ruke.

VL
BA
barbaizamerike
15:56 03.11.2019.

Milano Vic bi upravljao HV a ja mu ni tenk nebi dao zamislite da opet padne pa da se citav svit smije

VL
Avatar KAPELSKI
KAPELSKI
14:46 03.11.2019.

Kako smo rušili Hrvatsku, autor...... A tko bi to mogao biti?

VL
LA
larigan
16:08 03.11.2019.

Bravo..Predsjednice !! Odličan ,intervju !!

VL
BA
barbaizamerike
15:52 03.11.2019.

Milano Vic napada Kolindu jer je zensko a boji se Skorinih desnicara

VL
Avatar guza guzic
guza guzic
15:21 03.11.2019.

Sve sto je rekla istina 100%.Sritno predsjednice do pobjede u drugom krugu.

VL
DR
drenova22
15:17 03.11.2019.

Da biste dobili novi mandat, trebate obećati, raditi na tome i uspjeti (što ste trebali i u prvom mandatu): - nabaviti ratne zrakoplove i sustave PZO, - uvesti obvezni vojni rok za sve mlade (m + ž), - ostvariti gradnju NLG terminala u Omišlju, - realizirati ideju "Triju mora", - učlaniti Hrvatsku u Višegradsku skupinu, - doći do međudržavnog ugovora sa Srbijom o markiranju međudržavne granice, otkrivanju masovnih grobnica, o vraćanju pokradenih arhiva (naročito onih iz NDH) i umjetnina, o naknadi ratne štete, o besplatnom korištenju (ili predaji kopije mikrofilmova) arhivske građe od 1918. do 1990. godine, o jasnom parlamentarnom određenju Srbije da traži oprost za velikosrbijansku i velikosrpsku agresiju na Hrvatsku 1990-1995. te osudu svoje (srbijanske) politike prema Hrvatskoj u tom razdoblju, - doći do međudržavnog ugovora sa BiH u pogledu granica, konstitutivnosti Hrvata u zakonodavstvu i praksi BiH (tražiti i treći entitet ili BiH urediti kantonalno kao Švicarsku), ... - hrvatski pravni sustav u potpunosti promijeniti (u hrvatski), jer je još uvijek na jugoslavenskim načelima (i uprava, i obrazovanje, i kulturna djelatnost, sredstva javnog priopćavanja, i drugi državni i društveni aspekti hrvatskog društva). Ako ovo ništa ne spada u nadležnost Predsjednika/ce RH i ako se s te funkcije u pogledu ovog ništa ne može činiti niti učiniti, onda treba osobu na tu dužnost birati u Hrvatskom državnom saboru (jer su, onda, predsjednici čisti protokol).

VL
ŽE
Žegarni
15:32 03.11.2019.

KGK predstavlja vani Hrvatsku i stranci preslikavaju njen ponosni nastup na cjelu Hrvatsku. Zamislimo samo kako bi "simpaticno" Milanovic, Stazić i Ana Mrak T predstavljali Hrvatsku i što bi stranci mislili o zemlji sa takvim vođama.

VL
ST
stefj
16:34 03.11.2019.

Meni u svemu tome nije jasno samo jedna stvar - kako Milanović, dokazano najgori premijer u povijesti ima tako visoki rejting... Istina je da bi Škoro bio eksperiment, Kolakušić su čisto protestni glasovi. Ima jedna njegova izjava koja mi se sviđa, a to je da bi zatvorio bespotrebne agencije i urede, te smanjio državni i javnu službu za 100.000 ljudi. Samo radi toga zaslužuje glas, mada se time osigurao da slučajno ne dobije izbore... Inače, HDZ i SDP su danas vrlo slični. Obje stranke vode izrazito lijevu politiku, naročito na gospodarskom planu, jedina razlika je način na koji to čine, gdje je SDP uvijek oslonjen na nekontrolirano zaduživanje. Obje stranke se svim silama trude održati i povećati ovaj uhljebistan... No, realno, u Hrvatskoj nema neke normalne opcije koja bi došla na vlast i provela reforme u stilu Irske. Jednostavno niti jedna opcija ne nudi ništa niti slično. Sve su to pretakanja iz šupljeg u prazno, te se umjesto ovim interesnim skupinama udovoljava nekim drugim... Po meni je zapravo osnovna stvar da li uopće izaći na izbore, te onda da li protestnim glasom pokušati nešto ukazati ili izabrati manje zlo. Vrlo je vjerojatna opcija izaći u drugom krugu te glasati protiv onog drugog...

VL
Avatar Meri
Meri
16:49 03.11.2019.

Odličan komentar na sve od Milanovića, Škore do Kolokausic .

VL
Avatar ZLO
ZLO
16:56 03.11.2019.

Bivši republički sekretar saveza komunista Hrvatske kaže da si se moga ubost na hajdukovu zvijezdu, kolika je bila. I kao to je njemu uvik smetalo.. haha, koja ljiga od čovika

VL
ŽE
Žegarni
14:36 03.11.2019.

Sve perfektno u sridu rečeno predsjednice. Pod Milanovićem unisteno i bezidejno srozana ekonomija, standard, kultura ponašanja svedena na jugoljevičarski, ugled u inozemstvu.... To se na sreću sve popravilo i nevjerojatno je da netko tu bahatu nestručnost priželjkuje opet nazad.

VL
Avatar Narod
Narod
16:37 03.11.2019.

Bez Skore Milanovic bi izgubio u prvom krugu, "saveznici.

VL
RI
rimac444
20:40 03.11.2019.

Zločinačka juga bila je tamnica hrvatskog naroda. U središtu Europe vidjeli smo što od nas čini zločinački režim, a nismo si mogli pomoći osim bježati na zapad. Po raznim Ponterosima kupovali smo najnužnije stvari, kavu, rižu, deterdžent, WC papir... zaza dozvoljenih 100 DEM-a, govorili su nam jugoslavenski cigani, a na povratku su nas srpski carinici skidali do gola.... To je bila željezna zavjesa

VL
Avatar OathBringer
OathBringer
17:44 03.11.2019.

O MILANOVIĆU: - evo što je Milanović točno rekao prije devet godina. - Ja neću bježati od tog odgovora, Hajduk mi je uvijek bio najdraži klub. No, moj afinitet prema Hajduku danas i prije dvadeset, trideset godina je neusporediv –– tada je Hajduk bio zaista relevantan europski klub, manje ispolitiziran, i zato sam ga volio bez obzira na to što sam skoro cijeli život proveo u Zagrebu. Nekada sam se osjećao poput crne ovce jer su svi navijali za Dinamo, a ja gotovo jedini za Hajduk. To za mene nikada nije bilo političko pitanje, nije ni danas...

VL
AN
antonelić
19:34 03.11.2019.

jakove , nije tebi lako ! ...

VL
Avatar Narod
Narod
19:07 03.11.2019.

Drugi mandat siguran, Skoro i Milanovic ce pjevati borbene.

VL
SA
sani1
17:50 03.11.2019.

Dno dna.

VL
GA
Gangsta
19:45 03.11.2019.

Za nju nakon svega može glasati samo netko IQ sobne temperature.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.