Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORUČILA DA JE KOD KUĆE

Snimili ga na utakmici, predsjednica uzvratila: Ne dirajte mi Jakova!

Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović
Foto: PIXSELL
1/6
16.12.2019.
u 11:46

Na fotografijama koje su snimljene u nedjelju vidi se da je Jakov Kitarović bio na hokejaškoj utakmici u Sisku između Hrvatske i Srbije

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u nedjelju je na predizbornom skupu u Osijeku kazala da njezin suprug Jakov Kitarović nije mogao doći jer im se kći vratila sa studija te da on sada brine o obitelji. Jakov Kitarović je pak snimljen na hokejaškoj utakmici u Sisku između Hrvatske i Srbije. 

Grabar-Kitarović je danas na svom Twitteru reagirala na pisanje o njezinom suprugu.

- Ne dirajte mi Jakova! Jakov je tamo gdje Hrvatska pobjeđuje. Jer Jakov ZNA - poručila je aktualna predsjednica.

Podsjetimo, predsjednica Grabar -Kitarović, je na predizbornom skupu u Osijeku prenijela pozdrave svoga supruga. - Prenosim njegove pozdrave vama, on večeras, nažalost, nije mogao biti s nama zato što je naša kći doputovala sa studija u Americi i, znate, netko mora brinuti o obitelji kad mene nema. Ali vas on srdačno pozdravlja! - rekla je Grabar - Kitarović.

Na fotografijama koje su također snimljene u nedjelju vidi se da je Jakov Kitarović bio na hokejaškoj utakmici u Sisku između Hrvatske i Srbije.

Video: Govor Kolinde Grabar-Kitarović u Osijeku

Komentara 106

DD
duda.dudica
11:07 16.12.2019.

Ah ti muzevi... Kazes im da cuvaju djecu a oni odu na utakmicu.

DA
damascus
11:38 16.12.2019.

Što sada kazati; predsjednica laže kada zine!

Avatar Šipo
Šipo
11:04 16.12.2019.

Nije to dijete od 3g da se netko mora brinuti o njoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije