Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bocnula Milanovića

Grabar Kitarović: Hrvatska na ovim izborima neće nasjesti na one koji govore 'normalno'

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
04.12.2019.
u 22:37

"Zahvaljujući i meni, i premijeru Plenkoviću, i ljudima kao što je izbornik Dalić iz vašeg kraja, znanstvenicima, ljudima koji znaju mogu i hoće, Hrvatska je danas jedna od najprepoznatljivijih država u svijetu"

Na predbožićnom druženju varaždinskog HDZ-a kandidatkinja te stranke za novi mandat Kolinda Grabar Kitarović ponovila je ocjenu kako je "prije 5 godina Hrvatska bila na koljenima, a danas je jedna od najprepoznatljivijih zemalja u svijetu", te da na ovim izborima Hrvatska neće nasjesti na one koji govore "normalno". 

 "Normalno" je izborni slogan predsjedničkog kandidata SDP-a Zorana Milanovića.

"Normalno je da vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada. Hrvatska na to neće nasjesti. Hrvatska zna koga izabrati, kako i kuda dalje“, ocijenila je u maloj dvorani varaždinske Arene Grabar-Kitarović. Zahvalila je članovima stranke i svima ostalima koji su joj dali potpis za kandidaturu za drugi predsjednički mandat. 

VIDEO Kolinda Grabar Kitarović pjeva s djecom "Kad se male ruke slože" na otvorenju vrtića Fijolica u Prelogu

„Kad sam se prije pet godina kandidirala za predsjednicu, uz potporu HDZ-a i koalicije, moja glavna motivacija bila su moja djeca. Želim da žive u uređenoj, demokratskoj, prosperitetnoj i voljenoj Hrvatskoj“, rekla je Grabar-Kitarović te nastavila da je Hrvatska danas jedna od najprepoznatljivijih država u svijetu.

„Zahvaljujući i meni, i premijeru Plenkoviću, i ljudima kao što je izbornik Dalić iz vašeg kraja, znanstvenicima, ljudima koji znaju mogu i hoće. Drugima je dovoljan region, meni nije“, poručila je i dodala da put u budućnost Hrvatske mora biti na temelju pomirbe prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana.

„Možda ne mislimo jednako, ali imamo iste ciljeve – bogata i prosperitetna država da naša djeca žive ovdje i ostvare život kao i drugdje u svijetu. To je moj program“, rekla je Grabar-Kitarović. 

Predsjednik varaždinske Županijske organizacije HDZ-a i saborski zastupnik Anđelko Stričak ustvrdio je da je predsjednica svoj prvi mandat odradila odlično i da je Hrvatska članica UN-a, NATO saveza i EU-a vidljiva, uvažavana i cijenjena kao nikad dosad, "upravo zahvaljujući predsjednici i premijeru Andreju Plenkoviću".

Saborski zastupnik Josip Križanić dodao je da je, nakon prvog predsjednika Franje Tuđmana, zaslužnog za stvaranje hrvatske države, Kolinda Grabar-Kitarović zaslužna za njezino brendiranje i pozicioniranje u svijetu.

Slično je rekao i predsjednik varaždinske Gradske organizacije HDZ-a i Gradskog vijeća Varaždina Damir Habijan ocijenivši da su odlučnost, toplina, srdačnost i neposrednost predsjednice prepoznati izvan Hrvatske i postali zaštitni znak naše zemlje.

Uoči dolaska u Arenu Grabar-Kitarović posjetila je Sveučilište Sjever, a potom i središte grada gdje se održava varaždinski Advent.

Komentara 17

DU
Deleted user
07:54 05.12.2019.

Kolinda je jedini predsjednik zbog koje sam se poslije njezinih istupa u javnosti sramio.oliko gafova i nesmotrenih izjava nije primjereno za nekoga ko prfedstavlja jednu državu.Ona je jedina koja ne svaća da biti pretsjednik znači to biti 24 sata dnevno u jednom mandatu.Ona je jedini predsjednik koji je pjevao gradonačelniku i nagovjestila je da će u slučaju zatvaranja istog nositi mu u zatvor kolaće.Zar to nije sramotno.

DU
Deleted user
23:01 04.12.2019.

Tako je, korupcija svima, ne samo njima.

AE
Aedes2017
09:03 05.12.2019.

E T I L !!! E T I L. !!! E T I L. !!! Utjehe nema u vodi. !!! U vodi samo žabe vode ljubav !!! FUJ..FUJ..FUJ. !!! ALKOHOLA. amo..amoo !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije