Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lažne stranice

Građani BiH žrtve prijevara za dobivanje viza za rad u Njemačkoj

ambasada.info
Foto: Screenshot
08.10.2018.
u 08:52

Mnogi nasjedaju na lažne stranice koje nude usluge rezerviranja termina u njemačkoj veleposlanstvu za dobivanje viza

Unatoč brojnim upozorenjima o varanju građa BiH na vizama za Njemačku, oni još uvijek nasjedaju na lažne stranice koje nude usluge rezerviranja termina u njemačkoj veleposlanstvu.

– Rezervirala sam termin prošle godine u kolovozu. S tim da sam zaboravila šifru i jučer sam rezervirala s nova dva e-maila, ali mi nije došao povratni e-mail od Veleposlanstva. Danas sam vratila e-mail i sada me zanima vrijedi li i dalje prva rezervacija? – upitala je jedna građanka BiH na Facebooku, piše Vecernji.ba.

Odmah su joj stigli komentari kako je vjerojatno riječ o prijevari te da će ostati bez novca koji je uplatila za dobivanje termina.

Riječ je o stranici ambasada-info, no u njemačkom veleposlanstvu ističu da oni nemaju veze s njima te da je rezerviranje termina da dobivanje radne vize potpuno besplatno.

– Veleposlanstvo ne surađuje s agencijama ni s web-stranicom www.ambasada.info te savjetuje da ne angažirate agencije za zakazivanje termina. Ističemo da je dodjela termina besplatna. Angažiranje bilo kakvih agencija ne može ubrzati postupak – navodi njemačko veleposlanstvo u BiH.

Komentara 2

MO
modovisisajteMaraschino
10:23 08.10.2018.

to se zove škola, a ne prevara.

KU
kupatilo
12:18 08.10.2018.

A k9d bosanaca je tako.Jednom dogovore drugi put odu badava a treci put traze i pitaju gdjesu zo uopste trebali ici.Toje naj dugovjecniji narog.Pesto godina kasne i doknas stignu svicemo mi poumirat.Toim je velika prednost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije