Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BLAGI SMIJEŠAK'

Govor predsjednice sadržavao i upute: objavljujemo dio transkripta

Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
1/14
02.10.2019.
u 13:52

Grabar-Kitarović uz slogan 'Predsjednica. Zato što vjerujem u Hrvatsku' krenula je u utrku za još jedan mandat

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović objavila je svoju kandidaturu za drugi mandat. Grabar-Kitarović uz slogan ''Predsjednica. Zato što vjerujem u Hrvatsku'' krenula je u utrku za Pantovčak. Njezin poduljii govor sadržavao je brojne teme, od demografije, braniteljskih prava, pravosuđa, gospodarstva, očuvanja identiteta... Osvrnula se predsjednica i na neke glavne teme kojima će se posvetiti ako dobije još jedan mandat na čelu države.

Njezin govor popraćen je brojnim ovacijama i aplauzom. U govoru predsjednice u pisanom obliku, koji su novinari dobili, vidi se kako su neki važniji dijelovi podebljani, a u tekstu su i kratke upute što predsjednica treba naglasiti

Jedan od njih je dio u kojem predsjednica govori o herojima Domovinskog rata.

"Heroji Domovinskog rata izborili su nam slobodu i neovisnost. Oni su vjerovali u bolju i uspješnu Hrvatsku. Na krilima njihove vjere nastavit ću promicati i osiguravati javni prostor najizvrsnijima među nama, svima koji stvaraju u Hrvatskoj, zapošljavaju, pronose hrvatske boje diljem Europe i svijeta, koji okupljaju, vode i zajedno sa mnom VJERUJU U HRVATSKU. (blagi smiješak)".

Foto: Večeranji list

Na kraju teksta tako piše: "ZATO ŠTO VJERUJEM U HRVATSKU! (Bez hvala vam!)"

Foto: Večeranji list

Komentara 102

MA
Markos
15:44 02.10.2019.

@wiminyanneia pa ni ti bas nikome ne izgledas bistro, inteligentno, progresivno ili raspitano...dapace izgledas zatucano, zaostalo, histericno i isfrustrirano...i sto sad?

PR
Princeza
14:52 02.10.2019.

Kolinda kraljica samo naprijed

PR
Princeza
14:53 02.10.2019.

Kraljica nacije nasa KGK

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije