Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
luka burilović
Povratak na članak

'Gotovo ne postoji sektor hrvatskog gospodarstva gdje se ne traži radna snaga'

Burilović je uz napomenu da u EU nismo ušli u njezino "zlatno doba", ocijenio kako se može reći da je Hrvatska nakon šest godina članstva gospodarski snažnija

Komentari 5

DU
Deleted user
14:03 01.07.2019.

Hrvatsko gospodarstvo strasno opterecuju parafiskalni nameti ..kao npr. doprinos hgk koji poslovni subjekti mjescno uplacuju...a za protuvrijednost dobiju skoro pa nista...itd.

VL
RI
rimac444
23:16 01.07.2019.

Oslobodite nas HGK i sličnih parazita.

VL
NA
navijeke
09:25 02.07.2019.

Dovoljan broj radnika ne dobija se povećanjem kvota za uvoz robova, nego adekvatnim nagrađivanjem rada. A to je ono što wannabe poduzetnici neće učiniti ni pod prijetnjom oružjem. Rješenje je jednostavno, pustiti takve "poslodavce" da propadnu, oni pametni ionako nemajuu problema pri nalaženju radnika.

VL
SA
samoborka
16:48 01.07.2019.

Da..da..samo vi uvozite Srbe..to se pokazalo jako pametnim još od davnih dana. Sjećate se one poznate srpske parole; "Gdje je i jedan Srbin, tu je Srbija!"? Ne sjećate se? Ok, sjetit ćete se.

VL
VI
vinkam
14:06 01.07.2019.

Ne*š ti sektora hrvatskog gospodarstva?! ... sve buja ... proizvodnja i izvoz raaastuuuu ... ma bedastoće

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.