Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najgledanija u kampanji

Gotovo milijun gledatelja gledalo debatu na Novoj TV

debata,Nova TV
Nova TV
09.01.2015.
u 12:34

Sučeljavanje pod palicom Mislava Bage gledao je čak svaki drugi gledatelj koji je u tom trenutku bio pred malim ekranima

Sinoćnju debatu predsjedničkih kandidata na Novoj TV, pod palicom Mislava Bage, gledalo je gotovo milijun gledatelja, priopćila je ta televizija.

Prema službenim podacima gledanosti AGB Nielsena, debatu je gledalo više od 950 tisuća gledatelja, što je gledanost od 23%. Koliko je interes pobudila, govori i podatak da je ostvarila udio u gledanosti od 47%. To znači da je gotovo svaki drugi gledatelj koji je u tom trenutku bio pred malim ekranima gledao upravo Novu TV.

Ivo Josipović i Kolinda Grabar Kitarović odgovarali su na pitanja Mislava Bage tijekom više od 90 minuta programa uživo. 20 godina Baginog iskustva u političkom novinarstvu rezultiralo je izvrsnim moderiranjem rasprave među kandidatima, a već tijekom samog prijenosa uživo bilo je jasno da će to biti najvažnija i najzanimljivija debata do sada. O tome svjedoči i činjenica da će sliku iz studija Nove TV diljem svijeta odaslati Agence France Presse, jedna od najvećih novinskih agencija, kao i Xinhua, kineska novinska agencija koja djeluje na globalnoj razini.

Sinoćnje sučeljavanje bilo je najgledanije tijekom ovih predsjedničkih izbora, a na drugom mjestu nalazi se sučeljavanje Nove TV prije prvog kruga koje je gledalo više od 840 tisuća gledatelja.

>>Evo kako je prošlo TV sučeljavanje Ive Josipovića i Kolinde Grabar Kitarović

>>Grabar Kitarović: Nije svaki član partije bio zločinac; Josipović: Svatko tko je počinio zločin mora u zatvor

Komentara 43

DU
Deleted user
12:52 09.01.2015.

Sumnjam da bi igdje u Europi bivsi clan saveza komunista mogao biti predsjednik drzave,osim u Hrvatskoj.

Avatar johny21
johny21
13:03 09.01.2015.

Josipović jučer ništa pametno nije rekao, samo je napadao Kolindu! No ne vrijedi, može polako pakovati kufere, jer od nedjelje ga nema više!

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
12:39 09.01.2015.

Bivši član Saveza komunista se našao da dijeli pravdu. Pa gdje je to Europa došla...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije