Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Šokirana presudom'

Gotovinin odvjetnik prijavljuje Del Ponte odvjetničkoj komori

luka mišetić (1)
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
20.11.2012.
u 14:00

Odvjetnik Ante Gotovine Luka Mišetić na Twitteru je najavio da će podnijeti žalbu protiv Carle del Ponte švicarskoj odvjetničkoj komori zbog njezina intervjua u srpskom Blicu.

Odvjetnik Ante Gotovine Luka Mišetić na Twitteru je najavio da će podnijeti žalbu protiv Carle del Ponte švicarskoj odvjetničkoj komori zbog njezina intervjua u srpskom Blicu.

Bivša glavna haaška tužiteljica za Blic je izjavila da je šokirana oslobađajućom presudom Anti Gotovini. – Šokirana sam, vrlo iznenađena i začuđena zato što je potpuno nevjerojatno to što se dogodilo nakon prvostupanjske presude od 24 godine zatvora za Antu Gotovinu. Potpuno suosjećam sa srpskim žrtvama zločina. Taj smo zločin dokazali dokazima i činjenicama – kazala je Del Ponte.

"Da je Sanadera osudio Orie, presuda bi bila srušena u žalbi"

– Tijekom prvog suđenja suci su prepoznali da ima dovoljno dokaza. Ne znam na kojim je osnovama donesena druga odluka – rekla je Del Ponte te dodala kako presuda žalbenog vijeća nije pravda. – Danas pripremamo etičku žalbu švicarskoj odvjetničkoj komori protiv Del Ponte zbog njezina intervjua u Blicu – napisao je na Twitteru Mišetić.

Posljednjih se dana "usijao" Mišetićev profil, a Gotovinin odvjetnik je danas na šaljiv način stigao komentirati i presudu bivšem premijeru. – Da je Sanadera osudio Alphons Orie, vjerojatno bi srušio presudu u žalbi – napisao je Mišetić na Twitteru.

>>Del Ponte za Blic: Šokirana sam presudom Gotovini

Komentara 66

CV
crna vrana
15:15 20.11.2012.

20.11.2012. u 14:54h boli istina je napisao/la: ------------------------------------------------------------------------------------------------------ @boli istina, znam da ste frustrirani, znam da mrzite sve što je hrvatsko, znam da nas ne možete smisliti, ali pogledajte se u ogledalo i zapitajte seo svojem duševnom stanju. Ako ne dođete sami do odgovora, potražite stručnu pomoć!

Avatar SMRT BOLJŠEVIZMU
SMRT BOLJŠEVIZMU
15:20 20.11.2012.

Gospodinne Mišetiću, postali ste svjetski vrijedan odvjetnik i vaša karijera će biti blistava

GL
globalsolutions
15:13 20.11.2012.

konačno jedan pametan odvjetnik u hrpi mutikaša i smutljivaca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije