Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
2 8°C
  • realisticki:

    "Gospodarska' ministarstva u 2020. predviđaju gradnju i obnovu cesta, pruga i luka.." Prdviđanja je službena riječ za prazna obečanja. Može se filozofirati i na druge naćine kao na primjer u članku: "Tu je i akcijski plan za liberalizaciju tržišta usluga ... prikaži još! (ili deregulaciju profesija) te unapređenje sustava START koji donosi mogućnost upisa promjena poduzeća, te uvođenje mogućnosti za zatvaranje tvrtke." Od 1990 pa do danas tvrtke su se masovno zatvarale bez takvih odredbi. Prestanite sa ekonomskom filozofijom , napravite nešto konkretno, i korisno.

  • micko28:

    Planiraju novu stratrgiju širokopojasnog pristupa internetu a nisu uspjeli ostvariti prošle ciljeve. Nitko ne spominje da od 71 prijavljenih JLS-ova. sredstva za izgradnju širokopojasnog interneta će dobiti samo njih 10 jer nema se novaca za sve a u dokumentu predstavljaju ... prikaži još! kako bi svi trebali imati minimalne navedene brzina. Mazanje očiju samo radi novaca. Razvojne agencije su te koje će pobrati veću svotu novaca.

  • :

    Treba ih svaki tjedan konkretno pitati za svaki od tih obećanih stvari.......što je napravljeno, što se radi, tko radi i kako napreduje svaki od navedenih projekata.

Još iz rubrike Vijesti

Neonacistički prosvjed u Londonu
3
EKSTREMISTI

Njemačka se bori s neonacistima: Policija ih tereti za 189 kaznenih djela

Ljudi na ulicama Milana s maskama na licu/ Ilustracija
ODLIČNO SE OSJEĆA

Pacijentica izliječena od koronavirusa: Nisam imala nikakvih simptoma, slučajno sam saznala

2
Nepregledne kolone vozila iz provincije Idlib, u kojoj živi više od 3,5 milijuna ljudi, povlače se prema turskoj granici
ESKALACIJA SUKOBA

Milijun izbjeglica iz Sirije kreće prema Europi, Turci odlučili: Nećemo ih zaustavljati

22