Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVELA JE POLICIJA

Gospođa (76) srušila nadstrešnicu, kameni zid i stupove 67-godišnjaka

policija
Hrvoje Jelavić/Pixsell
20.11.2014.
u 15:24

Očigledno razbješnjena iz zasad nepoznatih razloga, rušila je sve pred sobom sve dok je nije zaustavila labinska policija

Nadstrešnicu, kameni zid i metalne stupove u vlasništvu 67-godišnjaka srušila je starija gospođa (76) u jutarnjim satima u Svetoj Katarini u istarskoj županiji.

Očigledno razbješnjena iz zasad nepoznatih razloga, rušila je sve pred sobom sve dok je nije zaustavila labinska policija koja ju je odvela u postaju na razgovor. Nakon toga, odvedena je pritvorskom nadzorniku PU istarske.

>>Ova umirovljenica šokirala je i zaradila nadimak 'susjeda iz pakla'
 

Komentara 3

VK
vk52
15:44 20.11.2014.

Opasna bakica.

ZA
zambezi
16:59 20.11.2014.

Vise je nego tuzno ko im daje da voze u tim godinama. Zar je lijecnicko uvjerenje da vide i cuju dovoljno da i dalje voze? Svi bi poslije 65-te trebali ic ponovo polagat voznju,pa da se vidi jel su sposobni vozit. Pa vecina nemoze ni glavu okrenut da provjeri mrtvi kut. Ostalo netreba ni spominjat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije