Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaštita okoliša

Gospiću komunalno vozilo i 150 kanti za smeće

vozilo
Dražen Prša
23.03.2010.
u 09:04

Oko 1,1 milijun kuna uloženo je u prikupljanje i odvoz smeća, što će zasigurno pridonijeti zaštiti okoliša Gospića.

S ciljem što kvalitetnijeg zbrinjavanja smeća, gospićko komunalno poduzeće Usluga dobilo je specijalno vozilo za utovar i odvoz smeća. Vozilo, vrijedno 700 tisuća kuna, u 70 postotnom dijelu platio je Fond za energetsku učinkovitost i zaštitu okoliša, a sa 30 posto sudjelovao je Grad Gospić.

Osim toga, nabavljeno je i 150 kanti za odvoz smeća i 50 košara za otpatke. Oko 1,1 milijun kuna uloženo je u prikupljanje i odvoz smeća, što će zasigurno pridonijeti zaštiti okoliša Gospića, Ličkog Osika i drugih naselja s gospićkog područja.

Ključne riječi

Komentara 1

IS
istima
09:43 23.03.2010.

Hm.... To će , siguran sam , biti značajan doprinos aktuelnom ličkom projektu.... \'u svakom grmu deponija jedna\'......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije