Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećanje

Gospić se poklonio Vukovaru, simbolu hrvatske slobode

vukovar (1)
Foto: Iva Vidović/VLM
1/5
18.11.2011.
u 20:40

Na trgu su svijećama oblikovali 20 križeva te ispisali "Hrabri ljudi", slogan ovogodišnje obljetnice pada Vukovara.

Stotinjak Gospićana poklonilo se večeras žrtvi Vukovara, grada heroja, simbola hrvatske slobode. I stari i mladi nakon mise u gospićkoj katedrali, zapalili su 1700 svijeća na glavnome trgu.

Povodom 20 godina žrtve Vukovara i Vukovaraca, na trgu su svijećama oblikovali 20 križeva te ispisali "Hrabri ljudi", što je slogan ovogodišnje obljetnice pada Vukovara.

Među brojnim građanima koji su zapalili svijeće našao se i gradonačelnik Gospića Milan Kolić sa suradnicima te ministar Darko Milinović.

Komentara 5

SP
SPREMNI
08:42 20.11.2011.

Bravo braco gospicani! Samo tako do pobjede da se za uvijek zatare trag srboizmu i komunizmu. Citavi se svijet ustao ptotu boljsevizma i titoizma a neki ludjaci jos uvijek sanjaju o povratku. Necete bando crvena - Pisi kuci \"PROPALO JE\"

Avatar gulag
gulag
16:25 20.11.2011.

A gdje vam je Gotovina bando jedna izdajnička i kriminalna!? Sad \"palite svijeće\" za hrabre ljude samo da bi ponovo smrdili na vlasti jer su izbori tu, a najvećeg heroja ste uhapsili i izručili Haagu! Probajte u Haag doći i reći Gotovini da ste vi domoljubi!

Avatar dariodario551
dariodario551
07:44 25.11.2011.

Kakva Fešta Zapalili smo stotine svijeća za naš Vukovar Svi smo Zaplesali i Zapjevali za naš Vukovar : STOJI GRAD a tek Zakuska kako je bila dobra. Jedva ćekamo iduću godišnjicu Vukovara Vaš HDZ

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije