Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prof. dr. Frane Staničić
Povratak na članak

Gospa je simbol života, ali ženu svećenicu dugo nećemo vidjeti

Da Vincijev kod je fikcija. Ima nekih dobrih elemenata, nekih promašenih, a za to da je Marija Magdalena rodila Isusu djecu nema dokaza. Ali čak i da je to tako, pa što!?

Komentari 2

DU
Deleted user
22:38 15.08.2020.

Dobar članak. Pohvala za dio u kojem navodi da ne treba robovati političkoj korektnosti u svim mogućim situacijama. Kritika za dio gdje kritizira papu Franju koji je rekao da je današnja Europa jalova. Što je netočno u toj tvrdnji? Europaa je jalova i ne može osigurati običan obrtaja stanovništva zbog sebičnosti u koju je upala. Fertilitet europskih žena je desetljećima iznatno spod donje granice preživljavanja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.