Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATROGASCI NA TERENU

Gorjela kuća u zagrebačkom kvartu Botinec, urušilo se krovište

Foto: Vecernji.hr
1/4
13.05.2022.
u 11:26

Plamen je djelomično zahvatio i krovišta kuća na brojevima 1 i 5 jer su spojeni u razini

Vatrogasci imaju danas pune ruke posla. Nakon što je noćas izbio požar kuće na Jarunu, u jutarnjim satima došlo je do požara obiteljske kuće u Botincu.

Radi se o požaru kuće koja je spojena sa susjednim objektom i otvorenom plamenu. Krovište se urušilo, ali vatra se nije prenijela na susjedni objekt. Plamen je djelomično zahvatio i krovišta kuća na brojevima 1 i 5 jer su spojeni u razini, a u ovom trenutku nema većih oštećenja ili prijenosa vatre.

Iz PU zagrebačke rekli su nam da su prvu dojavu o požaru dobili oko 10:30, a prema trenutačnim informacijama nema ozlijeđenih.

Foto: JVP Zagreb

– Radimo tu na jednom održavanju. Išli smo po gablec u trgovinu i baš policija iza nas, rotacija i jedno pet vatrogasnih kola. Mislim da je kuća u pitanju – kratko je rekao muškarac za 24sata.

Buran dan

Istodobno uz požar u Botincu, zagrebački vatrogasci imali su još nekoliko intervencija po gradu.

Navode da je došlo do požara u sobi Doma za starije i nemoćne. Iako su ga djelatnici stavili pod kontrolu, zatražili su pomoć vatrogasaca. Isto tako, zapalio se automobil Golf 8 na A3 kod čvora Jankomir.

– Iako su ga pogasili, nisu bili sigurni jesu li uspjeli do kraja – kažu nam vatrogasci.

VIDEO: Prvom ruskom vojniku danas se sudi za ratni zločin, prijeti mu doživotni zatvor

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije