Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kandidat hsp as-a

Gordan Matković kandidat za gradonačelnika Osijeka

Gordan Matković (1)
Marko Mrkonjic/PIXSELL
20.12.2012.
u 11:13

– Izvršni odbor očekuje potporu kandidaturi Gordana Matkovića i od oporbenih političkih opcija, kao i široku podršku građana Osijeka – poručuju u svojem priopćenju iz HSPAS-a

U utrku za gradonačelničku fotelju Osijeka ponovno se uključio nekadašnji gradonačelnik Gordan Matković. Za njegovu kandidaturu odlučio se Izvršni odbor osječke podružnice HSP-a dr. Ante Starčević.

– Gordan Matković, obnašajući dužnost gradonačelnika te realizirajući niz uspješnih razvojnih projekata, dokazao je da se politikom suradnje i partnerstva grad može ravnopravno razvijati kao i drugi veliki gradovi u Hrvatskoj uvažavajući sve njegove specifičnosti – navodi u obrazloženju Mario Galić, dopredsjednik Izvršnog odbora Gradske podružnice Osijeka HSP dr. Ante Starčević.

Haespeovci Ante Starčevića smatraju da u Osijeku ne postoji politička opcija ni snaga koja se može i hoće suprotstaviti aktualnoj vladajućoj garinituri. U svojem priopćenju navode da je "kraj četverogodišnjeg mandata gradonačelnika Krešimira Bubala i vladajuće koalicije HDSSB-HNS rezultirao potpunom stagnacijom, izostankom gradskih investicija, političkom i gospodarskom izolacijom grada".

HSPAS, zaključuje potom, da je rezultat svega navedenog opasan trend porasta broja nezaposlenih, ali i egzodus mladih ljudi iz Osijeka i okolice.

– Stoga Izvršni odbor očekuje potporu kandidaturi Gordana Matkovića i od oporbenih političkih opcija, kao i široku podršku građana Osijeka – poručuju u svojem priopćenju iz HSPAS-a.

Komentara 1

Avatar kale79
kale79
07:44 21.12.2012.

Matkoviću, bez podcjenjivanja ali nisi kadar nositi mjesni odbor a kamoli grad na svojim nejakim plećima. Razumijem da HSP dr. A.S. nema kvalitetan kadar, ali zar nisi ti nedavno ušao u stranku? Mijenjaš stranke brže nego Severina frajere

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije