Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUNO POSLA?

Jandroković: Idući tjedan radimo od utorka, umjesto od srijede

Gordan Jandroković
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/6
24.11.2017.
u 10:07

Raspored rasprava po danima objavit će se na vrijeme, rekao je Jandroković

Hrvatski sabor idući će tjedan raditi od utorka, umjesto od srijede, najavio je zastupnicima predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

Razloge nije navodio, no za pretpostaviti je da je razlog tomu opsežan posao koji Sabor čeka u sljedećih nekoliko tjedana, odnosno do ustavne stanke sredinom prosinca. Koncem idućeg tjedna trebao bi, primjerice donijeti Državni proračun za iduću godinu.

Raspored rasprava po danima objavit će se na vrijeme, rekao je Jandroković u petak te odobrio stanku na zahtjev pet klubova koji mahom žele govoriti o Međunarodnom danu borbe protiv nasilja nad ženama, te o ratifikaciji Istanbulske konvencije.

Gordan Jandroković
1/15

Komentara 7

DU
Deleted user
12:31 24.11.2017.

pa.kaj nije ponedjeljak prvi radni dan u tjednu???...

DU
Deleted user
12:17 24.11.2017.

Nemojte se preopteretiti; svaka druga srijeda ( ili utorak) i dovoljno je. ipak je to stresno; voziti ljude i svakodnevno slušati njihove pritužbe, hvatati pijance i kriminalce unatoč protivljenu javnosti i tako to...

MA
maziko
11:10 24.11.2017.

Čemu minusu drugovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije