Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gordan Jandroković:

'Horvat će biti kandidat za međimurskog župana, o ukidanju županija se uopće ne razgovora'

Gordan Jandroković
Foto: Nikola Čutuk/pixsell
1/3
13.03.2017.
u 20:18

- Ima važnijih tema - rekao je Jandroković

Bivši ministar Darko Horvat bit će kandidat HDZ-a za župana Međimurske županije. Objavio je to u Čakovcu glavni tajnik stranke Gordan Jandroković. Horvat je saborski zastupnik i predsjednik županijskog HDZ-a.

- Jedan sam od onih koji ne varaju birače i ako me građani izaberu za župana, odlazim iz Hrvatskog sabora - rekao je Horvat koji očekuje bolji rezultat nego prije četiri godine.

Kandidat za gradonačelnika Preloga bit će Ljubomir Kolarek, a Murskog Središća Dražen Srpak. Za Čakovec se kandidat još ne zna jer su pregovori u tijeku. Na županijskoj razini HDZ pregovara s HNS-om, no prema Horvatovim riječima, HNS je "gotovo odbio suradnju". Od dogovora tako najvjerojatnije neće biti ništa. Odgovarajući na pitanje o mogućem ukidanju županija, glavni tajnik HDZ-a Jandroković rekao da se o tome uopće ne razgovara.

- Ima važnijih tema - rekao je Jandroković. Horvat je dodao da "dok je HDZ-a, bit će i Međimurske županije".

>> Lokalni izbori prilika su za naizmjenično uključivanje žena na liste kao i za EP

>> Most potvrdio svog kandidata za gradonačelnika Zagreba

Komentara 6

BJ
Bjelovar112
21:55 13.03.2017.

gordane zasto radis zlo svom rodnom.gradu i gradanima koji tvojoj firmi placaju za odrzavanje zgrada ? Zasto se mijesas u plitiku koja se vidi u Bjelovaru ? Pobjegao si u Zagreb a tamo te nikad nisu niti budu prihvatili .

JO
Jozica
21:37 13.03.2017.

ima i ko zo je ba (na ra vno u H DZ-u)....pro gre si vci ma ulaz ni je do zvo ljen....samo re gre si ja....to je jedina pa ro la

DO
dopizdilomi
22:04 13.03.2017.

I "gospodin" Jandroković je stručnjak u svom poslu. Nakon diplome radio je na mnogim odgovornim mjestima. Neka od njih su: bip, bip, bip, bip, bip..........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije