Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
183 4°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • mikrogrizzly:

    Vladajući su se našli na "piku" notorno prgavih društv. slojeva (vlasnici teretana, svadb. salona, krčmari) kojima protuepidemijske mjere priječe put do (lakog) novca - tu su ideološke raspre suvišne, baš kao i tumačiti demokraciju njima - njih zanima jedino egoistični ... prikaži još! incasso u lokalima i ništa drugo. Što će se netko zaraziti boraveći tamo, u tim zatvorenim slabo vent. prostorima, oni ne haju... O tome se tu radi, ne o strankama, koalicijama, demokratskim standardima i diskriminaciji - oni krenuli protiv (svake!) vlasti jer ne laje kuja radi sela (i demokracije). U Sloveniji ne rade ugost. lokali od listopada, tamo nema hrv. političara i nema takvih unezvjernih reakcija jer i ugostitelji imaju drugačiji stav odnosno narav zarazne bolesti određuje ponašanje svake vlasti, na potezu CG - Irska, nije grozd protuepidemijskih mjera iznjedrila neka vladajuća garnitura u nekoj državi nego vlasti samo slijede preporuke epidemiologa.

  • jadranko111:

    U sveopćem ismijavanju i izrugivanju Jandrokovića ovdje(već se navikao na to),prošla je nezapaženo činjenica da je dao dobru izjavu o tzv.filmu Dara iz Jasenovca kao čistom projektu financiranom od države Srbije u cilju da se Hrvate proglasi genocidnim.Ali,to je ionako ... prikaži još!o na kraju teksta,i to se neće naglasiti u naslovu.

  • cigulimiguli:

    Vjerojatno su drugovi iz Rijeke (SKJ-EPK) bili u Vukovaru i ugledali se na lijep primjer Hrvatskih kafića u koje ne zalaze Srbi i obrnuto...

Još iz rubrike Vijesti

8
Kritizirala ga i oporba

Plan oporavka zabrinuo stručnjake: 'Novac za infrastrukturu završit će u rukama stranaca'

Zagreb:  Sveučilišta u Zagrebu o postupanju u vezi s koronavirusom
IVANA PAVIĆ ŠIMETIN

Capakova zamjenica: Ne preporučamo Aspirin ili Andol nakon cijepljenja AstraZenecom

8
RAZVIJA SE NOVO CJEPIVO Covid-eVax

Znanstvenici o novom talijanskom cjepivu: Djeluje nakon prve doze i stvara imunitet