Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA IMENOVANJA

Vlada izabrala državnog tajnika koji će brinuti o obnovi nakon potresa

Davor Puklavec/PIXSELL
25.02.2021.
u 15:09

Tomislav Ćorić imenovan je supredsjedateljem Zajedničkog povjerenstva za gospodarsku suradnju između Vlade RH i Vlade Republike Kazahstana, sukladno Ugovoru o gospodarskoj suradnji između dviju vlada.

Gordan Hanžek imenovan je u četvrtak državnim tajnikom Središnjeg državnog ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje, navodi se u priopćenju sa zatvorenog dijela sjednice Vlade.

Temeljem provedenog postupka po raspisanom javnom natječaju Dalibor Šemper imenovan je predstojnikom Ureda potpredsjednika Vlade na razdoblje od četiri godine.

Na osobni zahtjev razriješena je pomoćnica ministrice regionalnoga razvoja i fondova EU Kristina Bilić.

Duška Kunštek razriješena je dužnosti pomoćnice ministra mora, prometa i infrastrukture te je, temeljem provedenog postupka po raspisanom javnom natječaju, imenovana ravnateljicom Uprave unutarnje plovidbe u tom ministarstvu, na razdoblje od četiri godine.

Tomislav Ćorić imenovan je supredsjedateljem Zajedničkog povjerenstva za gospodarsku suradnju između Vlade RH i Vlade Republike Kazahstana, sukladno Ugovoru o gospodarskoj suradnji između dviju vlada.

Na osobni zahtjev razriješen je predsjednik Upravnog vijeća Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu Krunoslav Karalić, novim je predsjednikom imenovan Šime Mršić, a članom Jurislav Babić.

VIDEO: Gordan Jandroković: Vidio sam Stankovićevu objavu, potpuno ga razumijem

Komentara 3

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
15:39 25.02.2021.

Vlada postavila kvalitetne hrvatske ljude, strućnjake, domoljube i poštenjacine hrvatskog izvornog kova.

SB
sinisa.borkovic
15:29 25.02.2021.

Imenujemo... Imenujemo.... Imenujemo.... I već 30 godina tako, rezultat rada nula!

DU
Deleted user
21:03 25.02.2021.

nakon ovog neće ostati ni gaće na štapu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije