Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trg maršala Tita

Pritvoren zbog posta na Facebooku: 'Bit će krvi i padat će glave ako...'

Facebook
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/2
19.06.2017.
u 18:08

Ovo je na svom Facebook profilu 15. lipnja napisao Gordan Bičak, a te su ga riječi stajale pritvora

“Hasanbegović, Stier i Esih te njihova družba dokaz su da partizani na Bleiburgu ni u poslije ratnoj Jugoslaviji nisu obavili posao kako treba.

Previše je fašističke bande ostalo na životu i posijalo svoje sjeme koje sada želi vratiti Hrvatsku i hrvatski narod u godine sramote i mraka. No ako već gospoda i gospođe nasljednici i sljedbenici ustaša žele ponoviti 1941., doživjet će ponovo i 1945., a onda više nećemo biti tako milostivi i nemarni...  Tko nam pokuša skinuti tablu s imenom Tita na Trgu maršala Tita neće dobro proći. Osobno ću to spriječiti. Bit će krvi i padat će glave. A sad nek ovaj post shvati kako tko želi...”

Ovo je na svom Facebook profilu 15. lipnja napisao Gordan Bičak, a te su ga riječi stajale pritvora. Na 30 dana pritvoren je zbog prijetnje, a iz Remetinca  može izaći ranije uz jamčevinu od 40.000 kuna. Bičak, koji javno istupa predstavljajući  se  kao  političar, bivši  SDP-ovac i poduzetnik, u obrani je kazao da nije nikome prijetio već je htio reći da bi nasilno skidanje ploče s Trga maršala Tita, moglo dovesti do incidenata sličnih onima kada su se skidale ćirilične ploče u Vukovaru. 

Komentara 132

KO
komunikolog
18:27 19.06.2017.

Gordane, pa ljevica je humana, širokogrudna , uključiva i ona ne mrzi. Šta ti bi?

BF
bf2
18:08 19.06.2017.

neki nikako da shvate da juge više nema i da ako narod odluči da ploča ide dolje,mogu balaviti u virtualnom svijetu koliko žele,ali u stvarnosti šute kao p++++

CA
CALL
18:35 19.06.2017.

Jel bio tako hrabar '91? Jel tako zestoko branio Hrvatsku kad je vojska smrdljivog tita napadala Vukovar, kad su izvrsili genocid?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije