Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera Hotmail

Goran Aleksić u 'Nedjeljom u dva': Martina Dalić će sigurno otići

Foto: HRT screenshoot
1/2
13.05.2018.
u 16:08

Oni će nju sačuvati do nagodbe. Iako ja mislim da oni griješe, trebali bi je odmah maknuti, jer nagodba će biti s njom ili bez nje, naglasio je Aleksić

Saborski zastupnik Goran Aleksić bio je gost u HRT-ovoj emisiji "Nedjeljom u dva" u kojoj je s Aleksandrom Stankovićem razgovarao o aferi Lex Agrokor, Živom zidu, ekonomiji...

Osvrnuo se i na aferu Hotmail za koju je rekao: 

- Nažalost, DORH radi vrlo sporo. Treba istražiti je li tko iskoristio svoj povlašteni položaj i povlaštene informacije da nekomu omogući da zaradi profit  koji nije smio zaraditi. Moje je mišljenje da je potpuno  pogrešan pristup tom problemu, da su ti ljudi trebali dobiti nekakvu plaću. To je trebalo dogovoriti odmah na početku i onda se mailovi mogu razmjenjivati. Martina Dalić će otići. Ona će sigurno otići. Oni će nju sačuvati do nagodbe. Iako ja mislim da oni griješe, trebali bi je odmah maknuti, jer nagodba će biti s njom ili bez nje, naglasio je Aleksić. Dodao je i da je on na mjestu premijera, da bi joj rekao da mora otići.

Komentara 51

GU
Gustirna
16:48 13.05.2018.

Slijedece nedjelje bi na red dosao stanimirovic...bravo jugosrpska dalekovidnica...koju placaju hrvati...

ZE
zebac
16:52 13.05.2018.

od dva do tri nediljom popodne HRt 1 zabranjen U mojoj kući....pa što mu dolazite , eto mu oni koji misle ko i on

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
16:48 13.05.2018.

Sigurno će Aca jednom i nekog Hrvata pozvat u emisiju ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije