Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORAN ALEKSIĆ
Povratak na članak

'Očekujem hitno objašnjenje Ministarstva pravosuđa hoće li biti moguća ovrha cijele plaće'

Iskoristio je prigodu i kako bi ponovno kritizirao, kako je rekao, “demokratsku farsu” jer su dopune bitnog Zakona o zaštititi potrošača stavljene tek sinoć na dnevni red.

Komentari 6

ZA
zarac
12:10 20.10.2017.

Atraktivno, vjerodostojno, domoljubno....

VL
Avatar Hadezeov domoljub
Hadezeov domoljub
15:01 20.10.2017.

Nema ti veće nagrade i priznanja od toga da ti domoljubi uzmu cijelu plaću..😃

VL
Avatar BUJICA
BUJICA
16:18 20.10.2017.

Glavno da si se ti Aleksiću dobro uhljebio!

VL
OL
olympea
16:06 20.10.2017.

A kakve veze ovo ima s Finom i gdje je to tumačenje? Koliko vidim radi se o ovrsi na plaći - suglasnost o zapljeni plaće koja se dostavlja isključivo poslodavcu/HZMO? Malo smo pobrkali lončiće - valjda je mislio da se ne slaže s odlukom Ustavnog suda????

VL
Avatar Ronin
Ronin
17:20 20.10.2017.

Pošteno. Ovršite i zadnju lipu, ako treba utjerujte dugove ovrhama radi 5kn, pravite radne logore za dužnike da mogu odrađivati dug jer mi Hrvati nismo ništa bolje ni zaslužili. Podanički mentalitet bili i ostali.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.