Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čija je

Goldi živi u dvorištu, a rado bi se uselila u vaš dom

Maca Goldi
Foto: Privatni album
1/3
07.06.2017.
u 20:05

Nazvali su je Goldi, a kako joj je pravo ime ne znaju. Pojavila se u dvorištu u Dubravi i u njemu pronašla sigurnost.

No, tu može ostati još samo dva dana, zato joj volonteri zagrebačke udruge za zaštitu životinja Futura hitno traže privremeni ili još bolje stalni dom. Veterinar je potvrdio da je zdrava, a vidljiv trag na trbuhu pokazuje da je i kastrirana. Izrazito je umiljata i mirna, i veterinaru je dopustila da je pregleda i izvadi joj krv.

Sve to ukazuje da je Goldi bila nečija, ako znate čija, javite se na 091/53-83-974. Na isti broj možete se javiti i želite li Goldi pružiti novi dom.

 

Ključne riječi

Komentara 2

JO
jozomeda
13:08 08.06.2017.

i ja bi uselio u bijelu kuću

CE
centirion
04:50 08.06.2017.

I moje mačke žive na dvorištu,imaju slobodu kretanja,redoviti obrok,spavaju u toplom podrumu kraj bojlera pa šta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije