Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drsko ponašanje

Gol do pasa i pijan sjeo u klupe u crkvu u Zadru

Ilustracija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
11.11.2019.
u 11:05

. Imao je kako doznajemo gotovo dva promila alkohola u krvi.

U jednoj crkvi na zadarskom području mlađi muškarac jučer je došao na ranojutarnju misu i gol do pasa sjeo u klupe.

Prijavljen je policiji koja ga je, kako nam je rečeno iz PU Zadarske privela uz prijavu za naročito drsko ponašanje na općinski sud u Zadru. Imao je kako doznajemo gotovo dva promila alkohola u krvi.

Ključne riječi

Komentara 2

DV
dvorskaluda
19:41 11.11.2019.

Oštija, lik gol do pasa, drsko ponašanje, sankcije. Pa kako tek brzo djelujemo protiv onih koji drsko pljačkaju Hrvatsku? Oni koji sklapaju štetne ugovore, a mi svi plaćamo. Neš ti djelotvornosti u 'rvata

DU
Deleted user
11:28 11.11.2019.

Nije ni Bog što je nekad bio, dođeš tražiti oprost jer si se "nalio", a oni umjesto dva očenaša i tri zdravo marije , odmah pržun, a časne sestre otišle u misiju, vratile se trudne, e njima dva očenaša, Bože, Bože prijavil te bum za sukob interesa, kak Bernardića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije