Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Multimedijalna verzija

Godišnjak Folklornog Ansambla Lisinski Vinkovci dostupan na webu

Ilustracija
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
20.06.2014.
u 10:07

Godišnjak je najavljen za godišnji festival folklora koji je zbog katastrofalne poplave u dijelu Vukovarsko-srijemske županije odgođen, zbog čega su ga objavili na www.FA-Lisinski.hr

Iako je najavljen za njihov godišnji festival folklora, koji je zbog katastrofalne poplave u dijelu Vukovarsko-srijemske županije odgođen, godišnjak Folklornog Ansambla Lisinski Vinkovci napokon je objavljen i dostupan u novoj multimedijalnoj verziji na www.FA-Lisinski.hr .

Multimedijalna verzija sadrži i dodatke kao što su youtube snimke nastupa te glazbeni zapisi tamburaša s proba. Godišnjak je dostupan online na stranicama ansambla, ali je i prilagođen za sve mobilne platforme.

Nakon poplava, svi su nastavili s normalnim radom, kažu u FA Lisinski, pa tako i najmlađa te srednja postava ansambla koja ovaj vikend putuje u Velu Luku na Korčulu gdje će nastupati i predstavljati svoj grad i svoju županiju na Dobrotvornoj priredbi - Pozdrav ljetu, a predstavit će se plesovima Bunjevaca, Slavonije, Hercegovine i Posavine. 

>> Folkloraši potpisali povelje o bratimljenju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije