Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSUDILI MLADENKU

Godinama nije razgovarala s roditeljima, a onda ih je tražila da joj plate vjenčanje

mladenci
Pixabay
21.12.2020.
u 09:16

Nakon što je godinama izbjegavala bilo kakav kontakt sa svojim roditeljima, kada se zaručila, iznenada im se javila

Iako godinama nije razgovarala sa svojim roditeljima, jedna je mladenka od njih zahtijevala da svejedno plate u potpunosti troškove njezina vjenčanja, a priču u tome na internetu objavio je frustrirani otac.

Kći je, naime, pretpostavila da su roditelji platili vjenčanje i njezinom bratu i sestri, pa je to zahtijevala i za sebe.

Njezin otac na Redditu je pak objasnio kako imaju troje djece te da su svima u potpunosti platili fakultet. Dvoje starije djece studiralo je računalne znanosti i pronašli su dobro plaćene poslove, dok je najmlađa kći studirala modni dizajn.

– Mučila se pronaći posao, a kada ga je i pronašla, bio je jako slabo plaćen. Zbog toga me tražila da joj platim drugi fakultet, no rekao sam joj da joj mogu pomoći podići zajam, no nisam ga plaćao zbog čega je došlo do problema između nas i ona je prekinula kontakt. Na kraju je upisala državni fakultet izvanredno te je radila kao konobarica – prepričao je otac.

Svojim se roditeljima javila nedavno nakon što se zaručila. Roditelji su bili sretni zbog toga, no brzo su shvatili što želi od njih.

– U svome budžetu za vjenčanje imala je stvari skuplje od onoga što su si njezini stariji brat i sestra mogli priuštiti. Njezina majka i ja zabrinuli smo se da to vjenčanje neće biti financijski dobro za nju pa smo odlučili s njom razgovarati o tome. No, ona nam je rekla da je mislila kako ćemo mi platiti većinu toga te da je planirala imati vjenčanje kao što su imali njezin brat i sestra. Supruga i ja smo rekli da nećemo baciti 30.000 dolara nakon što godinama nije komunicirala s nama. S druge strane, naša starija djeca sama su platila svoje vjenčanje, mi smo dali po 5000 dolara svakome od njih – prepričao je otac.

Kći se nakon toga naljutila na svoje roditelje optuživši da imaju omiljenu djecu te da su bratu i sestri priuštili više toga.

Mnogi korisnici Reddita složili su se s ocem i zaključili isto što i on.

– Ponovno je počela komunicirati s vama jedino zato da joj platite vjenčanje koje je željela, a u stvarnosti si ga nije mogla priuštiti – jedan je od brojnih komentara.

 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Volimzagreb
Volimzagreb
12:43 21.12.2020.

Jel se udala,šta kazu?

DU
Deleted user
09:38 21.12.2020.

Malo ste promašili s temom kod prepisivanja članaka s obzirom da se kod nas podrazumijeva da roditelji plaćaju vjenčanje. I ne samo vjenčanje.

DU
Deleted user
15:26 21.12.2020.

Haha, glumica zna da glumi,ali lose kritike od oca dobila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije