Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tjedni pregled

Glupi novinari, umalo su uništili najveći Plenkijev projekt

Zagreb: Andrej Plenković primio članove Viteškog alkarskog društva
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
30.05.2020.
u 10:25

Čovjek zadnjih par godina gleda kako bi INA-u vratio u naše ruke, a oni objavljuju dokument koji dokazuje da smo nakon ubijanja Rafinerije u Sisku naftu izvozili direktno u Mađarsku, umjesto u Rafineriju u Rijeci

SUBOTA, 23.5.

Stručnjaci Svjetske zdravstvene organizacije, stigli su u Hrvatsku. Prate ih stotine novinara. Svi su došli vidjeti hrvatsko medicinsko čudo, svi žele da im Vili objasni kako je, skupa s Davorom, Krešom i Alemkom, pobijedio koronu i je li točno da je dovoljno raspisati izbore da bi se suzbila pandemija. “Doši smo vidjeti u kojoj su korelaciji predizborne aktivnosti s padom zaraženih osoba”, poručuju iz WHO-a.

NEDJELJA, 24.5.

Dok štreberi iz WHO-a uče na hrvatskom primjeru, rasplamsava se predizborna bitka. Mostarska zvijezda MOST-a, Nino Raspudić, otkrio je puku u Nu2 da ga je na ulazak u politiku motivirao Gordan Jandroković i da želi izaći na megdan baš njemu. Svima simpatični Jandroković, jedan od stupova društvenog morala, odgovorio mu je da nije gledao Ninovu uprizorbu i da ima troje djece s jednom ženom.

PONEDJELJAK, 25.5.

O, kako se Jandroković prevario... Gotovo svi su mu u stranci digli pozdrav. Jedino je Plenki na njegovoj strani, ali Šeks, Capelli, Putica, Vaso, Tolušić, Đakić, Pauk, kalmeta i brojni drugi razvedeni HDZ-ovci, ne žele mu se ni javiti. Dobro je prošao. Zamislite da mu je spomenuo mito i korupciju, nepotizam ili sumnjivo stečeno bogatstvo. Pa taj u stranci više ne bi imao s kime kavu popiti.

UTORAK, 26.5.

Vijest je odjeknula poput bombe! Ravnateljica Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu, jedna od naših heroina u borbi protiv korone, Maja Grba-Bujević, odlučila se žrtvovati za Hrvatsku i na listi HDZ-a u VII izbornoj jedinici u društvu Nade Tako vam je to u obitelji Murganić. Komunisti i masoni odmah su počeli pametovati da je to još jedan dokaz da je Stožer bio političko tijelo, ali tko gubi ima pravo da se ljuti.

SRIJEDA, 27.5.

Glupi novinari, umalo su uništili najveći Plenkijev projekt. Čovjek zadnjih par godina gleda kako bi INA-u vratio u naše ruke, a oni objavljuju dokument koji dokazuje da smo nakon ubijanja Rafinerije u Sisku naftu izvozili direktno u Mađarsku, umjesto u Rafineriju u Rijeci. Budale nisu shvatile da se to radi samo kako bi se oslabila INA- i kako bi je Plenki mogao lakše kupiti i ispuniti svoj božićni zavjet.

ČETVRTAK, 28.5.

Svi se bave nesretnim ministrom Ćorićem, kojeg je na presici oko INA-e iznervirao Krešića s N1, pa mu je izletjelo par osobnih optužbi na novinarov račun i podatak da je upućen u sadržaj privatne konverzacije na društvenim mrežama. Sada se nesretni Ćorić dva dana koprca i ispričava. Kakvo je ovo vrijeme došlo! Nekada je HDZ-ova vlast prisluškivala čitave redakcije, a danas te pita što god tko hoće.

PETAK, 29.5.

Uhićen pun kombi HDZ-ovki na visokim položajima! Pala i kninska kraljica Josipa! Priveden i prvi hrvatski drvosječa Kruno Jakupčić! Izgleda da je nepoznavanje zakona u pitanju. Navodno nisu imali pojma da je protuzakonito primiti mito i uzeti postotak od neke investicije, poput vjetroelektrane pored Knina. Baš su glupi ti likovi iz USKOK-a. Pa što misle, otkuda političarima onakve imovinske kartice?

Komentara 12

DU
Deleted user
11:36 30.05.2020.

Malo smo pristrani, ha Toni?

KI
kimmy93
11:40 30.05.2020.

Članak pokazuje koliko su novinari nepristrani, čudo jedno...

NE
Neo001
10:55 30.05.2020.

Pametni novinari odobravaju veliki poslovni uspijeh druga račan a i njegove garniture koji je 25 % + 1 dionicau INA-e prodao za izvanrdnu svoto ud 505 milijuna Eura, kada je INA sa nalaziptima u siriji bila najmanje vrijedna 15 milijardi Eura, kada je bila vodeća tvrtka u tom sektoru u cijelom okruženju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije