Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'to je spin'

Glunčić: Ne povlačim kandidaturu! To nije točno, ne znam odakle to

Matko Glunčić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
06.04.2018.
u 09:53

– Pričekajmo što će biti danas pa ćemo vidjeti na osnovu toga – kazao je.

Državni tajnik u Ministarstvu obrazovanja Matko Glunčić, zbog kojeg je došlo do novih trzavica u vladajućoj koaliciji zbog njegove kandidature za voditelja ERS-a, demantirao je jučerašnje napise pojedinih medija.

Naime, kazao je kako nije točno da je premijeru ponudio da povuče kandidaturu za voditelja ERS-a. "To nije točno, ne znam odakle to, netko je pustio spin", rekao je Glunčić za N1.

Ustrajni ste u tome?

''Moram vidjeti što će odlučiti PSP", rekao je Glunčić za N1.

Stoji li premijer iza vas?

''To ne znam, pričekajmo što će biti danas pa ćemo vidjeti na osnovu toga'', kazao je Glunčić.

Komentara 14

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
11:00 06.04.2018.

Ako sam dobro shvatio ostaci komunističko struktura u politci , mediji te Soroševi plaćenici ne priznaju većinu tj. demokraciju ,bodovanje i natječaj koji je povedne po zakonu republike Hr .

RE
reborn
12:10 06.04.2018.

Soroševi plaćenici navijaju za Glunčićevo povlačenje kandidature, a mediji jasno "daju uputu" Plenkyju što bi trebao napraviti.... Dno dna!

TR
TrvtkoKomadina01
16:35 06.04.2018.

Treba smjeniti drugaricu divjak. previše se osilila ta priglupa očerupana kokoš. kada je slučajni postavio geđu jokića, nitko se nije usudio od novinara i medija postaviti pitanje tko je to i zašto je postavljen. još i danas ne znamo koliko nas je koštala ta bagra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije