Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Glumac Jan Kerekeš novi ambasador najvećeg svjetskog proizvođača opeke

Wienerberger
Foto: PR FOTO
1/8
PR
Autor
PR članak
02.06.2015.
u 15:15

Ekološki osviješteni Varaždinac uvijek je spreman za pomoći u gradnji

Glumac Jan Kerekeš postao je ambasador tvrtke Wienerberger, najvećeg proizvođača opeke u svijetu i vodećeg na tržištu crijepa u Europi. Ovaj Varaždinac, sve popularniji kazališni, televizijski i filmski glumac poznat po sjajnim ulogama, slobodne trenutke najradije provodi u krugu obitelji i prijatelja.

Omiljen u svim generacijama, Jan Kerekeš uklopio se u viziju branda Wienerberger jer mu građevinski radovi nisu strani i uvijek je prvi kada netko od prijatelja ili susjeda zatraži pomoć oko gradnje ili adaptacije. Ovaj ekološki osviješteni glumac uvijek razmišlja kako malim stvarima može pomoći u očuvanju planeta, pa je ulogu ambasadora objeručke prihvatio kako bi podsjetio na važnost gradnje ekološki prihvatljivim proizvodima koji dugoročno štede potrošnju energije.

“S obzirom na to da i sam imam iskustva u gradnji i znam koliko je važno koristiti kvalitetne materijale prilikom gradnje doma za najdraže, rado sam posjetio gradilišta i poklonio radnicima prijeko potrebno osvježenje. Vrijedan rad mora se nagraditi.” – rekao je Jan.

Porotherm blokovi koje proizvodi tvrtka Wienerberger, osim iznimne čvrstoće krase i posebna izolacijska svojstva. Taj inovativni građevni materijal djeluje kao akumulator topline koju zadržava zimi, dok u vrućim mjesecima spriječava prodor vrućine. Na taj način Porotherm opeka postaje prirodan klimatizacijski uređaj.

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?