Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kazneno djelo protiv opće sigurnosti

Gledatelj bacio čašu na travnjak, krhotine teško ozlijedile mladog igrača

Bjelovar: Umjetna trava postavljena na pomoćno nogometno igralište
Damir Spehar/PIXSELL
14.10.2020.
u 10:49

Za to kaznenio djelo je predviđena dugogodišnja kazna zatvora

Gledatelj je na nogometnoj utakmici bacio staklenu čašu na travnjak i teško ozlijedio 18-godišnjeg nogometaša. Dogodilo se to 20. rujna na nogometnom igralištu u Strahonincu, a sad je Policijska uprava međimurska izvijestila da je dovršila kriminalističku istragu i podnijela prijavu protiv 38-godišnjaka s područja općine Strahoninec zbog teškog kaznenog djela protiv opće sigurnosti, za koje je predviđena dugogodišnja kazna zatvora.

Utakmicu su igrali NK Strahoninec i NK Budućnost iz Savske Vesi, a prilikom postizanja pogotka u 60. minuti iz gledališta je bacio čašu u natjecateljski prostor. Čaša se razbila, a krhotine su u oko pogodile gostujućeg igrača koji se u tom trenutku nalazio na klupi za pričuve.

- Alkotestiranjem 38-godišnjaka utvrđeno je da je konzumirao alkohola pića za vrijeme održavanja nogometne utakmice jer mu je izmjerena koncentracija alkohola od 1,1 promila. Izrečena mu je mjera opreza zabrane posjećivanja nogometnih utakmica na kojima se natječe NK Strahoninec - kažu u policiji.

Uz kaznenu prijavu, zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima protiv njega podnijet će se i optužni prijedlog prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu.

 

>> Pogledajte i ovaj video: Naoružani pljačkaši upali im u kuću, reakcija dječaka oduševila je sve

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije