Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićeni u Slunju

'Gle, neće stat!' Pogledajte veliku policijsku potjeru za krijumčarima ljudi

Uhvaćeni krijumčari ljudima
Foto: MUP/Ilustracija
1/4
28.05.2018.
u 17:47

Sumnjiči ih se da su, u zamjenu za novac, namjeravali izvan Hrvatske prevesti sedmoro stranaca.

Karlovačka policajca uhitila je u nedjelju na području Slunja dvojicu Sirijaca koje sumnjiči da su, u zamjenu za novac, namjeravali izvan Hrvatske prevesti sedmoro stranaca.

Muškarca u dobi od 47 godina sumnjiči se da je iz koristoljublja, za unaprijed dogovoreni novčani iznos, u automobilu prevozio sedam stranih državljana kako bi im nezakonito omogućio izlazak iz Hrvatske dalje na prostor Europske unije u čemu mu je pomagao 35-godišnjak, objavila je karlovačka policija na svojim internetskim stranicama.

Obojica osumnjičenika u ponedjeljak su predani pritvorskom nadzorniku te su kazneno prijavljeni zbog protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u Hrvatskoj, drugoj državi članici Europske unije ili potpisnici Šengenskog sporazuma.

Policija je uz priopćenje objavila fotografije i videosnimku hvatanja krijumčara ljudima. U jednom trenutku čuje se kako jedan od policajaca govori "gle, neće stat".

Uhvaćeni krijumčari ljudima
1/6

Komentara 27

PR
prajdali100
18:10 28.05.2018.

Alloooo kako su uopće stigli do Slunja ? Kako nadziremo granicu ? Izgleda curi na sve strane.Hoće li itko te tipove malo " naučiti pameti" ? Bio bi red.

HE
hr.eu
18:15 28.05.2018.

Mađarska se ogradila žicom, Slovenija se ogradila žicom, Crna Gora se idućih dana ograđuje žicom...jedino se Hrvatska zbog karijere briselskog anemičara "krca" migrantima i o tome se ne može pročitati nigdje ni riječ, totalna cenzura, a preplavili su već Hrvatsku u koju ulaze bez ikakvog nadzora jer je granica šuplja kao švicarski sir! Briselski anemičar je spreman zbog svoje buduće karijere nekog pomoćnog ćate u nekom uredu u Briselu žrtvovari i narod i državi i sve, sve neka izgori samo da njegova buduća fotelja ne pati! Ustani narode dok nas ne okupiraju stotine tisuća migranta koji se gomilaju u BiH s ciljem da navale u Hrvatsku i ovdje ostanu jer dalje neće moći!!!

ST
Startrack
18:10 28.05.2018.

Ovo krijumcarenje ljudi je postalo ozbiljan problem i treba se krijumcare ostro kaznajvat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije