Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Antonio Guterres
Povratak na članak

Glavni tajnik UN-a: pandemija prijeti cijelom čovječanstvu

Cjelokupno čovječanstvo mora odgovoriti. Akcija i solidarnost na globalnoj razini ključne su, ustvrdio je Guterres.

Komentari 8

Avatar abakus
abakus
07:18 26.03.2020.

U UN-u sjede sve redom starci koji bi cijeli svijet uništili samo da mogu sebi kupiti još godinu-dvije života. Tko takve sluša taj je lud! Ovo ludilo treba ove sekunde prekinuti i vratiti se normalnom životu! A oni rizični koji bi rado doživjeli 120 godina neka ostanu doma! Pa ne može se kompletna država zaustaviti zbog njih i straha od "smrtonosnog virusa" od kojeg umire pola posto onih koji su se zarazili, i to mahom ljudi koji su već jednom nogom u grobu! Pitanje za sve: Ako čovjek od 80 godina koji leži na odjelu palijative u terminalnom stadiju raka dobije ovaj virus i umre, je li umro od starosti i raka ili od korone? Ono četvero pametnjakovića koji nam svakoga dana sole pamet rekli bi da je umro od virusa! Pametnome dosta!

VL
NE
neboiznadzagreba2
07:00 26.03.2020.

UN je smiješna institucija.

VL
ZN
znam
08:44 26.03.2020.

Antonio se javio tek kada je koronom zarazeno 198 zemalja i teritorija svijeta. Slicno se ponasa i predsjednik WHO-a. Svijet ce izgledati sasvim drugacije kada se zavrsi pandemija korone, a nitko ne zna kada ce zavrsiti.

VL
DU
Deleted user
09:05 26.03.2020.

Sve ove izjave ne rješavaju problem korone.Prema tome treba naći rješenje a od velikih priča nema ama nikakve koristi !!!

VL
SI
sisavac
07:08 26.03.2020.

a što ako zemlje kreditori propadnu, bankrotiraju...? čemu plašimo cijeli svijet ovom bolešću, kad je 'slabija' od ebole, od koje se umire daleko češće i s težim posljedicama... koja to pandemija nije prijetnja svjetu? bankari, recimo, oni su pijavice.

VL
DU
Deleted user
07:46 26.03.2020.

Krepaj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.