Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jens Stoltenberg
Povratak na članak

Glavni tajnik NATO-a: 'Rusija što prije treba početi poštivati odredbe sporazuma'

Stoltenberg je rekao da su Sjedinjene Države "spremne razmotriti svoje povlačenje iz sporazuma ako Rusija čim prije počne poštovati odredbe sporazuma".

Komentari 3

SP
silvano.pilar1
18:57 24.05.2020.

To je suludo. Netko di ponoci sanja i po danu, jednostavno i jednostrano, izjavi da druga strana treba dokazati da krsi neki dogovor a ne podastre argumente. Recite, roditelji, pustili biste svoje sinove u neki rat bez razloga ? U rat gdje nije napadnuta Hrvatska ili zato jer netko ima nocne more ? Mi trebamo diplomaciju kao onomad Dubrovacka Republika a ne vojne Saveze sa Velesilama jer mi smo premali i nemamo ni novaca ni oruzje za takav rat. Dali bi samo ljude, da budu topovsko meso. Mi trebamo u rat diplomacijom ili biti neutralni. Ovo sada je pogubno za nas.

VL
PL
@ploto@
06:44 23.05.2020.

Portal za podvođenje ?!

VL
Avatar lustrismus
lustrismus
11:13 23.05.2020.

hohohoho jad i beda od SADista . Prohujalo sa vihorom .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.