Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krapinsko-zagorski SDP:

Jedna od najjačih SDP-ovih županijskih organizacija donijela 3 zaključka

Milanka Opačić, Mirando Mrsić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
26.09.2017.
u 13:22

Ta organizacija traži da se danas na Predsjedništvu odgodi glasanje o izbacivanju Miranda Mrsića i Milanke Opačić i da se to raspravi nakon subote kada bi Glavni odbor trebao, na njihov zahtjev, glasati i to tajno o tome treba li na konvenciji, koja će se održati u prosincu, uvrstiti i točku dnevnog reda o povjerenju Davoru Bernardiću.

Jedna od najjačih SDP-ovih županijskih organizacija, ona Krapinsko-zagorska, predložila je Predsjedništvu SDP-a, koje se danas sastaje, da svu odgovornost za nanošenje štete ugledu stranke, a koja postoji, te pokretanje odgovarajućeg disciplinskog postupka utvrdi nakon rasprave na Glavnom odboru. Odbor se sastaje u subotu, a riječ je o prijedlogu uvrštenja statutarne točke "povjerenja predsjedniku stranke" na izvještajno-tematskoj konvenciji.

Ta organizacija traži da se danas  na Predsjedništvu odgodi glasanje o izbacivanju Miranda Mrsića i Milanke Opačić i da se to raspravi nakon subote kada bi Glavni odbor trebao, na njihov zahtjev, glasati i to tajno o tome treba li na konvenciji, koja će se održati u prosincu, uvrstiti i točku dnevnog reda o povjerenju Davoru Bernardiću.

Tri točke

1. Najoštrije osuđujemo neprimjerene istupe u javnosti članova SDP-a koji nanose štetu ugledu SDP-a i stvaraju destrukciju. Vjerujemo u pluralizam mišljenja, ali zalažemo se da se interni problemi rješavaju isključivo na stranačkim tijelima, sukladno Statutu. Konzervativna revolucija, Agrokor, kurikularna reforma, povećavanje broja državnih dužnosnika, samo su neke od tema koje trebaju okupirati SDP.

2. Predlaže se Predsjedništvu da odgovornost za nanošenje štete ugledu stranke, a koja postoji, te pokretanje odgovarajućeg disciplinskog postupka utvrdi nakon rasprave na Glavnom odboru o prijedlogu uvrštenja statutarne točke "povjerenja predsjedniku stranke" na izvještajno-tematskoj konvenciji.

3. Predlaže se da Glavni odbor SDP-a na prvoj sljedećoj sjednici tajnim glasovanjem odluči o dopuni dnevnog reda predstojeće izvještajno-tematske konvencije SDP-a točkom o povjerenju predsjedniku 

Komentara 14

Avatar majmunranko
majmunranko
14:58 26.09.2017.

Zagorski SDP, to je ona ekstremistička banda kojoj je na čelu fašist Hajdaš Pajdaš?Kakva je to antifašistička partija koja nije odreagirala na fašistički ispad Hajdaša Pajdaša koji je Hasanbegovića nazvao poturicom? Koliko bi na zapadu preživjeli političari koji bi političke protivnike pogrdno nazivali crnčugama ili čifutima? Kako bi kod nas prošli političari koji ne spadaju u antifašističku aristrokraciju, koji bi političke protivnike nazvali srbendama, cigančimama i slično?

BA
baja46
14:23 26.09.2017.

Toooo! Još tri mjeseca komadanja i raspada partije.

DU
Deleted user
15:54 26.09.2017.

ne izbacivati opačićku još može ona poslužiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije