Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u sukobu interesa
Povratak na članak

Glavni odbor SDP-a jednoglasno odlučio za pokretanje opoziva Martine Dalić

Zaključak predsjedništva da SDP kreće u opoziv ministrice Dalić zbog evidentnog sukoba interesa jer odvjetnička društva Vladi pišu zakone, jednoglasno je prihvatio Glavni odbor, najviše tijelo SDP-a između dviju stranačkih konvencija, potvrdio je novinarima predsjednik Glavnog odbora SDP-a Erik Fabijanić.

Komentari 6

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
18:14 29.04.2017.

ha ha ha.... sa pdsmijehom se sjećam na ministre lumene.... Maras, Kotromanović, Bauk, podprecjednice Milanke Opačić i ostatka ekipe bez dana radnog staža i ikakvog postignuća osim zaduženja za 100 milijardi kuna..... I pokušavam zamisliti da tu ekipu vodi jedan Bero.... pa neznaš stranku voditi a kamoi državu. Jadniče.

VL
MI
mica1111
16:35 29.04.2017.

...dati Beri vlast,isto ko i djetetu da vozi Boinga...e,moj Bero...treba još puno vode proteći ispod Savskog mosta...dok ti shvatiš da za politiku nisi...

VL
DU
Deleted user
08:14 30.04.2017.

Novi dan nova prazna parola od našeg Bere,zaboravio je da je baš on i njegova vlada odobrila skupe ruske kredite Agrokoru za kupnju Mercatora po ne realnim cijenama.

VL
DU
Deleted user
11:14 30.04.2017.

Ne bih htio biti zloguki prorok, ali ne mogu se oteti silnom dojmu da dični gospo'n Bernardić Dado zvani Bero i cijelo SDP-ovo predsjedništvo pucaju u prazno sa zahtjevom da se smijene Marić i Dalićka, jer oni Plenkoviću, slagali lii mi s njim ili ne slagali, jednostavno ne mogu ništa osim, eventualno, staviti soli na rep. U usporedbi sa svima njima on je kakav-takav državnik, a oni su tek puki "selfisti" i promicatelji kisela zelja. Iz aviona se vidi da ih on s lakoćom mota oko malog prsta.

VL
DH
dalibor.hren
06:57 30.04.2017.

Državu bi vodila stranka koja čak ne može odrediti svojeg kandidata za gradonačelnika Zagreba!? Krajnji domet im je predsjednik mjesnog odbora Špičkovine!

VL
BI
Binga01
21:19 29.04.2017.

A kućni savjet Berine zgrade jednoglasno je odlučio da on nije niti za predsjednika istog.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.