Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA

Glavašević odgovorio Grabar-Kitarović: 'Ti nisi htjela pružiti ruku Fredu Matiću'

Bojan Glavašević
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
18.12.2019.
u 10:21

U dvoipolsatnom sučeljavanju na HRT-u sudjelovali su Kolinda Grabar-Kitarović, Zoran Milanović, Miroslav Škoro, Mislav Kolakušić, Dario Juričan, Katarina Peović, Dalija Orešković, Ivan Pernar, Dejan Kovač, Anto Đapić i Nedjeljko Babić.

Saborski zastupnik Bojan Glavašević reagirao je na kritike aktualne predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović koja se požalila što neki od predsjedničkih kandidata nisu joj željeli pružiti ruku na televizijskom sučeljavanju predsjedničkih kandidata. 

- Kao što ti, zbog svojeg prigodničarskog domoljublja, licemjerja i jeftinih političkih poena, nisi htjela pružiti ruku Fredu Matiću na Memorijalnom groblju u Vukovaru 18.11.2015.? Mnogo je onih koji ti nakon tvojih 5 godina na Pantovčaku neće htjeti pružiti ruku. Karma is a bitch. - naveo je Glavašević. 

 

Podsjećamo, Kolinda Grabar-Kitarović požalila se na televizijskog sučeljavanja da joj neki predsjednički kandidati nisu htjeli ni pružiti ruku kad je ušla.

- Ne želim nikog minorizirati, niti ikome želim davati preferencije. Međutim, kad sam ušla i rukovala se svima, bilo je dvoje-troje njih koji mi nisu uopće htjeli pružiti ruku. Međutim, to je stvar nedostatka kućnog odgoja. Mi se borimo u političkoj areni, moramo se boriti argumentima, a ne nekim stavovima kojima se želi poniziti suparnika', rekla je predsjednica nakon sučeljavanja.

Video: Macan i Skoko analiziraju: Tko je na sučeljavanju podbacio, a tko je pokazao svoje pravo lice?

Komentara 12

Avatar rubinet
rubinet
10:28 18.12.2019.

Dotičnik je bez kućnog odgoja. Obraća se Predsjednici RH svisoka. Na ti. Tako može komunicirati na sastanku kućnog savjeta .

FA
fake
10:29 18.12.2019.

Ovo na slici bilo je i ostalo dno dna.Pomaka nikakvih.

Avatar rondo
rondo
10:30 18.12.2019.

opa, vidi ti maloga, on po drugarski na ti s Kolindom, i njemu fali kućnog odgoja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije