Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema kompromisa

Glavaš: U Hrvatsku ću se vratiti samo uzdignute glave

branimir glavaš
Arhiva VL
01.07.2010.
u 15:02

Siguran je da će pred pravosudnim tijelima RH obraniti svoju čast i čistoću Domovinskog rata.

Niti bilo koji moj odvjetnik pregovora, niti sam ih ovlastio da u moje ime pregovaraju o uvjetima uz koje bih se vratio u Hrvatsku i stavio na raspolaganje pravosuđu - priopćio je Branimir Glavaš komentirajući pojedine medijske napise. Njegovim je braniteljima, dodao je, poznato da je nepravomoćna presuda Županijskog suda u Zagrebu za ratni zločin u Osijeku 1991. "nezakonita i nepravedna" te da on ne prihvaća nikakav kompromisni dogovor kojim bi se "zamaskirao i prikrio petogodišnji neutemeljen politički pokrenut i vođen kazneni progon".

- Naglašavam da ću se u Hrvatsku vratiti samo uzdignute glave jer još uvijek vjerujem da hrvatsko pravosuđe neće podleći i odluke donositi na temelju ispolitiziranih i plaćeničkih medijskih pritisaka - poručio je.

Ostvare li mu se očekivanja, dodao je, siguran je da će pred pravosudnim tijelima RH obraniti svoju čast i čistoću Domovinskog rata.

- Ako se to ne dogodi, što teško mogu vjerovati, tada hrvatska javnost treba znati da je zemlja koju sam stvarao, časno branio i sa svojim suborcima obranio, za mene samo neugodna prošlost - zaključio je Glavaš.

Komentara 14

OB
-obrisani-
16:01 01.07.2010.

Nažalost Branimire, nemaš nikakve šanse akose vratiš u Hrvatsku. Masončine su tebe već osudili bez obzira na sve, a i sam vidiš šta rade od svetog ,obrambenog domovinskog rata ! Ti ceš završiti u zatvoru, a Stanimirović i njegova bratijaa će nositi kravate i primati iz hrvatskog proračuna po 30 ak tisuća kuna mjesečno. PravDa ? kako kome

OB
-obrisani-
15:16 01.07.2010.

Generale,sačekaj još malo da se padne ova kriminalna vlas HDZa....

XP
xPhoto
15:12 01.07.2010.

Možeš ti i u zatvoru dizati glavu koliko želiš, i nemoj se bojati neće ti biti sigurno gore nego onima civilima koje ste mučili i ubijali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije