Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDSSB JAČA REDOVE U SLAVONIJI I BARANJI

Glavaš: Slavonci neće više biti ovce za šišanje

08.11.2008.
u 23:13

SLATINA - Hrvatski demokratski sabor Slavonije i Baranje večeras je u Slatini osnovao Gradski ogranak u Slatini, a njegovi čelnici Branimir Glavaš, Vladimir Šišljagić, Nedeljko Bosanac i Zvonko Ibrik poručili su kako osiromašeni Slavonci ne traže ništa drugo osim onoga što im pripada, a to je da se petina državnog proračuna troši u ovoj, u posljednjem desetljeću, najviše osiromašenoj hrvatskoj regiji.

- Danas se na HTV-u može objaviti samo ono što žele čuti uši vladajuće garniture, a i drugi mediji o našem radu ne objavljuju gotovo ništa, izjavio je predsjednik Branimir Glavaš najavljujući kandidaturu za gradonačelnika Osijeka jer, kako tvrdi, siguran je da je nevin i da će pred sudom dokazati oslobađajući presudu.

- HDSSB je pustio korijen na plodno slavonsko tlo i ono će uroditi rezultatima na predstojećim lokalnim izborima koji su samo generalna proba za dolazeće parlamentarne izbore. Nećemo se pomiriti sa 3 već ćemo postići barem 6 saborski zastupnika i tako se nametnuti kao značajna snaga, a kada pređemo magičnu brojku od 10 saborskih zastupnika, više neće biti hrvatske vlade bez nas. Nećemo biti privjesci ni sluge ni lijeve ni desne hrvatske vlade jer imamo svoju glavu i s njome znamo misliti i kročiti u izgradnju bolje budućnosti naših slavonskih prostora, rekao je Branimir Glavaš ističući da je, između lijeve i desne opcije, u Hrvatskoj najbolja treća opcija - HDSSB.

- Nećemo dozvoliti da Slavonci budu ovce za šišanje, oni s kojima se manipulira. Nakon 20 godina opstojnosti nemamo predrasuda ni prema lijevoj ni prema desnoj opciji. Ne treba dati glas niti jednima ni drugima već HDSSB-u koji će biti jezičac na vagi i za interese Slavonaca boriti se u Hrvatskom saboru, naglasio je Branimir Glavaš.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije