Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON SMRTI GRADONAČELNIKA

Glasnogovornica oplela po Juričanu: 'Nemate trunke ljudskosti, može vas biti sram!'

Foto: PIXSELL/Screenshot
1/4
28.02.2021.
u 18:10

Može Vas biti sram ali zaista sram da nemate ni trunke ljudskosti ni poštovanja barem prema pokojnima, komentirala

Još je rano jutros redatelj Dario Juričan na svom Facebook profilu objavio fotografiju preminulog gradonačelnika Milana Bandića s potpisom 'Prerezao je danas zadnju etiketu..', na što su ubrzo stigli komentari,  žustro ga je u komentarima kritizirala glasnogovornica Grada Zagreba Ivanka Čuljak Milidrag.

- Može Vas biti sram ali zaista SRAM da nemate ni trunke ljudskosti ni poštovanja barem prema pokojnima! Ova objava je nažalost rekla previše o Vama. Svako Vam dobro, komentirala je bliska suradnica preminulog Bandića kojeg je lajkalo preko 900 ljudi, a kasnije je na svom profilu i rekla ponešto o gradonačelniku.

Foto: Screenshot Facebook

- Neočekivan i bolan je rastanak od čovjeka iznimne osobnosti, iskustva i srčanosti koji je svojim neumornim vođenjem Grada obilježio jedan lijepi dio zagrebačke, odnosno naše povijesti, kazala je.

Od gradonačelnika se oprostilo puno drugih ličnosti s estrade, među kojima su i Neda Ukraden i Nina Badrić, ali i srpska pjevačica Lepa Brena...

Svoj je komentar na objavi Juričana dala i pjevačica Severina, koja je inače velika potpora redatelju koji se već duže vrijeme bavi korupcijom u političkom vrhu, a pogotovo slučajevima u kojima je Bandić sudjelovao.

Komentara 104

BR
brojevi
18:55 28.02.2021.

Zagrepčani još nisu shvatili koga su izgubili ali shvatit će. Juričan nije uhljeb on parazitira na liku i djelu gosp. Bandića kao i ova hrpa lešinara ala Tomašević, Petek, Troskot, ...i drugi prodavaći magle.

JC
Jedan Crni
20:42 28.02.2021.

Svašta majka rodi, ali Juričan je dno dna i to svi znaju odavno. Propalica i režiser kojem nebi dao reklamu snimiti

SL
slavenZadravec
21:10 28.02.2021.

Juričan je hrabro govorio o nezakonju, višestruko napuhanim troškovima projekata (od javnih toaleta do žičare), o populističkom skupljanju glasova na račun ilegalno izgrađenih kuća i pajdašenju s ilegalnim poduzetničkim projektima (Cvjetni prolaz bez prolaza). Zar treba šutjeti o sprčkanom bazenu Svetice, o lopovskim poslovima oko zbrinjavanja otpada i pročistača voda ili o prezaduživanju grada na ime holdinga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije