Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konkurira marasu

Glasnović najavljuje borbu protiv 'jugozomboida' šakom u glavu

Željko Glasnović
Foto: Facebook
1/2
23.05.2019.
u 14:08

Komentari na Facebooku mahom su pozitivni pa je jednima ovo 'legendarno', drugi 'pozdravljaju domovinu', a treći tvrde da će se 'komunisti sami međusobno poubijati'

Nezavisni saborski zastupnik Željko Glasnović koji se nalazi na listi Neovisnih za Hrvatsku poprilično je iznenadio novim predizbornim posterom.

Glasnović, koji je očito motiviran dosjetljivošću agenta Marasa, pozira u borbenom stavu te šakom i sa smiješkom na licu razbija imaginarno staklo.

Na posteru je napisano "Jugozomboidi imaju plan za Hrvatsku" i "Svaki ima plan dok ne dobije šaku u glavu!".

Komentari na Facebooku mahom su pozitivni pa je jednima ovo ''legendarno'', drugi ''pozdravljaju domovinu'', a treći tvrde da će se ''komunisti sami međusobno poubijati''.

Komentara 79

CR
croban1111
18:02 23.05.2019.

Šugotrolčići se našli pogođeni.Bravo večernji, da vas nema, ovi bi još čučali u rupama.

Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
15:08 23.05.2019.

Da je nas general Glasnovic na vlasti narodi bivse Jugoslavije bi bili vrlo brzo pomireni bez mnogo amo, tamo, trta, mrta.

DU
Deleted user
15:04 23.05.2019.

To smeta samo onima koji su se prepoznali. U protivnom, zašto bi se nejugozomboidi osjetili prozvanima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije