Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NPD

Glasnović na konvenciji neonacističke stranke

Glasnović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
17.11.2018.
u 15:32

NPD njemačka je ekstremno desna stranka

Zastupnik u Hrvatskom saboru iz redova dijaspore Željko Glasnović došao je na konvenciju njemačke ekstremno desne stranke NPD.

U ranijem telefonskom razgovoru za Hinu ustvrdio je kako je NPD domoljubna i patriotski nastrojena stranka u Njemačkoj i odbio formulaciju da je riječ o ekstremističkoj i neonacističkoj stranci desnice. Ocijenio je kako su "te etikete predrasude ljevičara koje danas ništa ne znače". Za svoje gostovanje na konvenciji NPD-a rekao je da će se na tom skupu naći izaslanici i drugih stranaka koji smatraju da je Europa utemeljena na kršćanskim načelima.

Ključne riječi

Komentara 58

PL
@ploto@
16:15 17.11.2018.

Jedino ultra radikalni neoliberalni ljevičarski fašisti mogu pisati ovakve gluposti.No vrijeme im ističe i toga se boje., I neka ih je strah jer će morati odgovarati za svoj kriminal i veleizdaju.

BO
boris
16:22 17.11.2018.

pa mozda i je tako, etiketiranje je vrlo popularno, u HR zna se u kojem pravcu, previse jos ostataka od komunizma

TR
TrvtkoKomadina01
16:21 17.11.2018.

Glasnović je pravi domoljub i borac za prava Hrvata u svojoj domovini, u kojoj još uvijek bagra komunistička ima veća prava u svim institucijama, a najgore u JRT-u sa komunjarom krmkom bačićem na čelu, u zemlji u kojoj još uvijekk UDBA rovari protiv ovakvih domoljuba, a čuva svoje zločince od ruke pravde.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije