Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veselo u Saboru

Glasnović donio štikle i tange za vladajuću koaliciju i Glavaševića

Željko Glasnović
Foto: YouTube screenshot
1/5
11.04.2018.
u 15:28

Ove poklone trebale su uručiti feminiskinje i članice udruge Babe, ali zapalo je mene, kazao je Glasnović.

Saborski zastupnik Željko Glasnović danas je na kraju prijepodnevnog Aktualca u Saboru na slikovit način opisao koaliciju HDZ-a i HNS-a, Istanbulsku konvenciju...

Kad je stao za govornicu, nakon uvodnih riječi, uzeo je crnu vrećicu te iz nje počeo vaditi razne predmete.

- S obzirom da je danas glavna tema Istanbulska kovencija imam ovdje nekoliko darova za vladajuću koaliciju i ostale. Bojan Glavašević nije ovdje, ali donio sam mu baletanske papuče ako nije siguran u svoju spolnost. Za koalciju HDZ i HNS imam seksi štikle, zatim seksi tanga gaćice, za žene koje su zarobljene u muškim tijelima. To su trebale uručiti feminiskinje i članice udruge Babe, ali zapalo je mene. A još imate vremena da se predomislite u vezi glasanja. Ove poklone možete nakon glasanja preuzeti kod mene - zaključio je Glasnović, a na njegovo izlaganje požalio se SDP-ov zastupnik Gordan Maras.

Komentara 40

AR
Artukovic
15:53 11.04.2018.

Bravo Glasnovicu....

SA
sargu123
22:48 11.04.2018.

Glasnoviću, zašto ne potražiš stručnu pomoć? Bolje će ti biti.

MU
Munain
16:07 11.04.2018.

Glava, jedan jedini nepotkupljivi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije