Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Glasnogovornik NK Rijeke Davor Sever preminuo nakon nesreće

Davor Sever
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
11.08.2015.
u 20:47

Sever je skuterom Honda udario u metalni odbojnik

Riječanin Davor Sever (38), glasnogovornik HNK Rijeke, preminuo je u KBC Rijeka na Sušaku od posljedica teške prometne nesreće koja se dogodila danas oko 17 sati na riječkoj obilaznici.

Nesreća se dogodila na izlazu iz tunela Trsat, prije skretanja za smjer Zagreba, kada je Sever upravljajući skuterom Honda iz zasad neutvrđenih razloga naglo skrenuo ulijevo i snažno udario u metalni odbojnik. S teškim ozljedama, u kritičnom stanju, prevezen je u bolnicu, no unatoč naporima liječnika preminuo je kratko nakon nesreće.

Prema nepotvrđenim informacijama s mjesta nesreće nekoliko automobila koji su se kretali ispred skutera naglo su usporila jer je automobil ispred njih započeo vožnju unatrag nakon što je pogrešno skrenuo.

>> Kod Pakoštana poginuo 29-godišnji motociklist iz Zagreba

>> Poginuo motociklist, bez vozačke vozio neregistrirani motor

Komentara 12

KE
kermitovo
21:41 11.08.2015.

Počivao u miru...

ZA
zambezi
21:33 11.08.2015.

Preeestrasno sto se radi po cestama.

Avatar Odlazim iz protesta
Odlazim iz protesta
23:49 11.08.2015.

Pokoj vjecni darovao mu Gospodin. Previse, previse nesreca na cestama. Stanite malo. Pa bolje i sat vremena kasnije stici nego ugroziti sebe i druge. Nije brzina cool, nije. Stici na cilj je bitno. Zalosno.sucut obitelji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije