Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILAN KUJUNDŽIĆ:

'Glas za Kolindu Grabar Kitarović je glas za Ivu Josipovića'

Milan Kujundžić
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/3
03.12.2014.
u 16:56

Kujundžić je istaknuo da će raditi na osnutku ministarstva za Hrvate u iseljeništvu

Izjave predsjednika Josipovića danas je u Osijeku kritizirao Milan Kujundžić, predsjednički kandidat Saveza za Hrvatsku, rekavši kako je predsjednik odgovoran i tako se mora ponašati.

– A to znači boriti se sa svim problemima, predlagati i tražiti - rekao je Kujundžić predstavljajući svoj predsjednički program "Nova Hrvatska". Dodao je, također, kako su se sve mjere koje je Josipović izložio vezane uz gospodarstvo, obrazovanje, zdravstvo i politiku "već davno mogle provesti i Hrvatskoj osigurati prosperitet".

– Predsjednik Josipović se pri kraju mandata sjetio mnogih stvari koje je zaboravio proteklih godina – nastavio je. Istaknuo je, pak, ako bude predsjednik, da će raditi na osnutku ministarstva za Hrvate u iseljeništvu i brinuti se o Hrvatima u iseljeništvu i BiH. Prema Kujundžićevim riječima i glas za predsjedničku kandidatkinju Kolindu Grabar Kitarović "glas je za Ivu Josipovića".

>> 'Velikosrpskim izjavama nije mjesto u 21. stoljeću'

>> 'Neću se protiv pobačaja boriti zabranama'

Komentara 122

LA
laptop
17:51 03.12.2014.

Ovaj stvarno nezna sta prica. Pa on je sve pomijesao. Otkad to sad glas za KGK glas za josipovica. Htjeo je reci ili glasali za njega ili ivu ista je stvar.

Avatar kvaternik
kvaternik
17:48 03.12.2014.

Narcisoidni bolesnik i Josipovićev jatak...

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
17:57 03.12.2014.

Prema Kujundžićevim riječima i glas za predsjedničku kandidatkinju Kolindu Grabar Kitarović "je glas za Ivu Josipovića" - stoji na dnu članka napisana laž. Kujundžić to sigurno nije rekao jer je svjestan ako uđe u drugi krug ovisi o biračima koji će u prvom krugu dati glas gospođi Grabrar Kitarović, jednako tako i gospođa Grabar Kitarović ako uđe u drugi krug ovisi o glasačima Milana Kujundžića iz prvog kruga. Ovo lažno podbacivanje međusobih klipova pod noge ide na ruku kukurikavskom kandidatu Josipoviću koji je i previše štete napravio nacionalnim interesima kroz ovih pet godina i mora ga se smijeniti. Zato ne nasjedajte. Koga god birate u prvom krugu, Kujundžića ili Grabar Kitarović od vas se očekuje da u drugom krugu podržite onog kandidata od njih dvoje koje koji će ući u drugi krug i biti suprotstavljen Josipoviću (pod uvjetom da on uđe u drugi krug).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije