Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SABORSKI PRIJEDLOG
Povratak na članak

GLAS predlaže regulaciju vožnje električnim romobilima koji se trenutno tretiraju kao pješaci

- Želimo im ograničiti brzinu i povećati sigurnost, želimo sve to legalizirati jer sada, ako se dogodi nesreća, nije jasno kako se tretiraju vozači romobila – zaključila je Nada Turina Đurić.

Komentari 4

BB
Bruno_Bear1
16:13 12.12.2019.

Ima li takav romobil koji može nositi tešku kategoriju sataraš. To bi bio doseg tehnologije.

VL
FU
furest
08:11 13.12.2019.

a kad ce netko od saborskih zastupnika predloziti izmjene zakona za mopede do 50 kubika , jer su sada u odnosu na elektricne bicikle u neravnopravnom polozaju, moraju svake godine na tehnicki plus osiguranje plus skupo gorivo , tako da ih to kosta godisnje i do trecinu cijene polovnog mopeda a el. kolege nista ne placaju

VL
CR
creedence1954
16:29 12.12.2019.

Biciklima i romobilima nema mjesta medju pjesacima. Znam vise slucajeva gdje su bicikli tesko ozlijedili pjesake, mahom starije osobe. Prije par tjedana je biciklist na Trgu bana Jelacica srusio moju susjedu, i pobjegao. Ona je slomila ruku, zapravo zamalo poginula. Tko je kriv? Onaj koji pusta vozila medju pjesake.

VL
PR
PrimoracRi
14:07 12.12.2019.

Ne znaju Turi na Nada i Anka Mrak a ča da voze romobil nego samo audi pa gguuuuu rrrrraaaaaa juuuu legalizaciju. Treba li broj šasije i rega za romo bil kao za audi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.