Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napustio proslavu

Glas podržao Milanovića, Most smatra da je riječ o igrokazu

Božo Petrov
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
01.05.2020.
u 13:49

Ovo je tvrda kohabitacija koju je najavio Plenković s njegovim prijateljem Milanovićem iz MVEP kojeg je i doveo na Pantovčak. Ovo je njihov ping-ping koji pokazuje da su sve spremni podredit svom izbornom rezultatu, napisao je Petrov

Glas je u petak dao snažnu podršku predsjedniku države Zoranu Milanoviću koji je zbog isticanja ustaških simbola napustio obilježavanje akcije Bljesak u Okučanima, dok je čelnik Mosta Božo Petrov ocijenio da se radi o igrokazu između Milanovića i premijera Andreja Plenkovića.

Pod dirigentskom palicom Andreja Plenkovića i uz izvršitelja Tomu Medveda, dogodila se planirana provokacija na koju bi svaki civilizirani građanin Hrvatske reagirao jednako kao Predsjednik Republike.

Zoran Milanović od prvog dana svog mandata pruža ruku pomirenja, suradnje i razumijevanja, ali da bi to bilo moguće, potrebna je volja i s druge strane. Sretni smo zbog toga što nakon dugo vremena imamo Predsjednika Republike koji bez zadrške i dosljedno brani tekovine civiliziranih i humanih društava.

Božo Petrov
1/25

Žalosno je da još uvijek živimo u zemlji u kojoj zloupotreba fašističkih simbola zagađuje sjećanje na žrtve i strahote rata. Sve se to ne bi događalo da nemamo premijera koji misli da postoje dvije vrste ZDS pozdrava – onaj koji se ne smije i onaj koji se smije koristiti.

Sve dok s državnih svečanosti umjesto ljudi s fašističkim obilježjima bude morao odlaziti predsjednik Republike, za Hrvatsku neće biti sreće.

Čelnik Mosta Božo Petrov incident u Okučanima ocijenio je igrokazom.

"Ja bih predložio građanima da ne nasjedaju na igrokaz. Ovo je tvrda kohabitacija koju je najavio Plenković s njegovim prijateljem Milanovićem iz MVEP kojeg je i doveo na Pantovčak. Ovo je njihov ping-ping koji pokazuje da su sve spremni podredit svom izbornom rezultatu!", napisao je Petrov na twitteru Mosta.

Komentara 5

DU
Deleted user
10:24 02.05.2020.

I ti si glasao kao i tvoji iz Mosta za Milanovića a kontra Plenkovića, a sad prozivaš Plenkovića da je doveo Milanovića sram te bilo, ti si najveći i najtupaviji populist u Hrvatskoj

Avatar SarahUW99
SarahUW99
17:49 01.05.2020.

w︆︅w­︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅­︆e­­­­x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅­u︅︆b

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
13:56 01.05.2020.

točno tako...DOGOVORENO .bacanje prašine u oči i skupljanje pluseva kod ovčica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije