Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nimalo dobroćudan

Gladni dupin ugrizao djevojčicu dok ga je hranila ribom

Roger Federer
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
02.12.2012.
u 19:44

Roditelji malene Jillian Thomas šokirano su promatrali kada je dupin iz čista mira zubima zgrabio njezinu lijevu ruku. Otac je htio skočiti u vodu da je spasi

Poznato je da su dupini dobronamjerna stvorenja koja se rado vole družiti s ljudima. No to pravilo ne vrijedi za jednog pripadnika te vrste iz Sea Worlda na američkoj Floridi koji je prošlog tjedna ugrizao osmogodišnju djevojčicu dok ga je pokušavala nahraniti ribom, piše Daily Mail.

Roditelji malene Jillian Thomas šokirano su promatrali kada je dupin iz čista mira zubima zgrabio njezinu lijevu ruku. U šoku je ostala i djevojčica te njezin mlađi brat James koji je do nje hranio drugog dupina.

- Nisam mogao vjerovati kada sam vidio ruku svoga djeteta u ustima dupina. Htio sam skočiti u vodu da je spasim. Bojao sam se da je ne povuče sa sobom u bazen - kazao je otac Thomas koji je snimio cijeli incident te video kao upozorenje stavio na You Tube.

Djevojčici je ruka otekla i liječnici su joj morali zašiti tri šava. Sada se oporavlja i osjeća se dobro. Roditelji su ogorčeni reakcijom zaposlenika Sea Worlda koji su incident pokušali trivijalizirati te su istaknuli kako nikad ne bi pustili djecu tako blizu sisavcima da su bili upozoreni kako se takvo nešto može dogoditi.

 >>FOTO Čuvari Solarisa jutros na plaži zatekli mrtvog dupina

Ključne riječi

Komentara 1

CP
copy paste
10:33 03.12.2012.

otac očito vapi za medijskom pažnjom koju je i uspio dobiti.s druge strane ta djeca ne bi trebala biti tamo i hraniti te dupine kojima isto tako nije mjesto u tom bazenu nego u moru.sve je to jedna velika sprdačina i ništa drugo.ja kad sam bio mali išo sam cirkusirat oko jednog ogromnog jarca i kad me taj jarac rogovima roknio po glavi naučio sam za čitav život jednu lekciju,a to je da su životinje-životinje,i da ih treba pustit na miru božjem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije