Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Diktator koji će pasti'
Povratak na članak

Soros žestoko kritizirao Trumpa na Svjetskom gospodarskom forumu u Davosu

Uoči Trumpove inauguracije, Soros je kazao kako je novi američki predsjednik "varalica i podmukao jer priprema trgovinski rat koji će imati veliki utjecaj na Europu i ostatak svijeta"

Komentari 11

US
Uman SS
09:21 20.01.2017.

Tebi se trese NWO, pa je sad Trump diktator ??

VL
DU
Deleted user
10:45 20.01.2017.

Evo još jedne potvrde da je izbor Donalda Trumpa pozitivan događaj.

VL
Avatar nekakav
nekakav
10:43 20.01.2017.

ako naredi upola manje ubijanja u odnosu na obamu, već će to biti dovoljno da bude bolji i veći predsjednik od nobelovca. soros napada trumpa, u prvom redu jer mu je opasan zbog ideja kojima će ovakve 'investitore' kao štoo je soros, stisnuti, uzeti korporacijama novac kojeg sad tako lako skrivaju bez oporezivanja po svijetu. ne laje pas radi sela... inače, baš je fora gledati ovo skvičanje po americi, nezadovoljnika trumpom. ja bih shvatio i prihvatio da je to u ukrajini, moldaviji, rumunjskoj, pa čak i kod nas,ali da se to događa u americi, e to je za mene iznenađenje. kako god gledali. trump je svojim radom i sposobnostima ušao u elitu, i dio nje prilagodio sebi. on je uspješan poslovni čovjek. ako netko misli da će ga stranka jako kočiti, grdno se vara. jedino ima tu nesreću da je najveći kvalifikant za atentat, jer se protiv njega napravila prevelika kritična masa, a liberalne vrijednosti kojima se igrao obama su se uhvatile u americi na način koji je kao i kod nas opasan, da se svaki drugačiji pogled na svijet smatra krivim i treba ga zatrti. samo 'njihov' stav je ispravan, i ne biraju se sredstva da ga se ostvari. tuđe pravo je manje važno od njihovog. a pentagon, e tamo bude vjetra. ispočetka polako, nek ekipa zauzme položaje. a onda kreću izmjene, promjene, smjene. zamislite kad trump, kad ga napadnu, javno zapita gdje su nestale stotine milijardi dolara, koje su trebale završiti na obnovi u iraku, a završile su u nečijim džepovima? ista priča afganistan. trump ima ono nešto, i ne libi se koristiti to. kad mu budu poznate i dostupne sve stvari i ovlasti usa predsjednika, pa zar mislite da će nsa, cia, fbi i pentagon samo tako vrludati?

VL
ZH
zhecko
10:12 20.01.2017.

Imperija uzvraća udarac ?

VL
DU
Deleted user
12:50 20.01.2017.

Kada se zadnje drvo poreže, zadnja rijeka zatruje i zadnja riba ulovi shvatit ćemo a pogotovo milijarderi da se novac nemože jesti...

VL
NO
nogogaz
11:32 24.01.2018.

kako se neki boje ovog starca.... kažu da je opasan komunistički kapitalist, od kojeg se moramo uvik distancirat! može nam kupit cilu državu.... opasan je, velim ja, opasan! Normalno da se ga bojimo i da ga vrijeđamo... reakcije uplašenih su su normalne! Dole Soroš.... brrrr ! dole komunist... brrr!

VL
KA
kantajz
09:34 20.01.2017.

1% ljudi na svijetu raspolaže sa 95 % svjetskog bogatstva.došao trump i misli da će voditi politiku kakvu on želi.ovih jedan posto će zaštiti svoju imovinu i moć na ovaj ili onaj način.trump je tu mali.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.