Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bogatstvo u filantropiju
Povratak na članak

Soros dao 18 milijardi dolara Otvorenom društvu, dio završio i u Hrvatskoj

Bogatstvo se američko-mađarskog investitora procjenjuje na 23 milijarde dolara

Komentari 31

ST
stomugromova
08:01 19.10.2017.

Soroš je globalni kriminalac,koji financira destrukciju i uništenje nacija i nacionalnih država.Kabalistička ekipa predvođena sa Rothschildima i Rockfellerima koja stoji iza njega,ima glavni cilj da stvori jednu svjetsku vladu i porobi sve narode.Inače glavni Sorošev operativac u RH je Zvonimirr Pusić koji je glavni kordinaror petokolonaških udruga koje slijede tu zločinačku agendu.Uopće su Soroševe nevladine udruge paracentri moći koji su polako počeli preuzimati ulogu države.Mađarski premijer Orban,koji je bio Sorošev stipendist,prepoznao je opasnost tog kukolja po državu i narod te se zalaže da se Sorošu zabrani djelovanje.U Rusiji je to već onemogućeno i Sorošev nakot u je zakonski tretiran kao antidržavni element .Dakle imamo kriminalca koji preko velikih financijskih sredstava kupuje agente za svoju prljavu rabotu.

VL
Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
08:02 19.10.2017.

SOTONA 21 stoljeca ....de napisite kak je te pare zaradio?

VL
SP
Spezispezi
08:11 19.10.2017.

Da je ta spodoba filantrop nahranio bi nekoliko milijuna gladnih koji svaki dan umiru po Africi i Aziji. On je radije vukodlak.

VL
NE
nekidrugidan
08:54 19.10.2017.

Kakav filantrop? Gramzivi bogataš koji želi vladat svijetom i igrat se boga. Udruge civilnog društva su njegova plaćenička vojska preko kojih nameće svoju volju državama i narodima.

VL
SX
sudbina x
07:32 19.10.2017.

Neće dugo...

VL
BE
Bel
08:40 19.10.2017.

Nije filantropija. To je lukav nacin da se kroz "dobrobit" direktno utjece na drustvene tokove i postavlja struktura vlasti kakva je po volji ovom ne znam uopce kako bi ga nazvala . Sto bi drugi pokusali oruzjem i nasiljem ,, ovaj to cini suptilnije, ali je jednako ogavno. Na njegovu zalost i raskrinkano. U pozadini svega je klasicna zed bogatasa za moci i vlasti. Trump je mala beba za ovoga.

VL
Avatar 1HGZ
1HGZ
08:04 19.10.2017.

sotona

VL
Avatar 123456
123456
10:43 19.10.2017.

Prve novce je "zaradil" kad je kao 14-godišnjak bil druker u fašističkom logoru u kojem je cinkal svoje sunarodnjake židove i bil bogato nagrađivan od nacista. Krvav je novac koji je "zaradil", a spodobe koje takav novac primaju su sotone! Sve kaj dela po svijetu bijelome je zlo kojim pokušava (rušeći svu civilizaciju, vjeru, nacije i običaje) osvetiti i opravdati najgroznije zlo koje je nanijel svojem židovskom narodu! Gorel u paklu vječno!!

VL
OK
okvarbudovič
09:53 19.10.2017.

radujte se petokolonasi,stigli svjezi zelembaci.

VL
Avatar tetina
tetina
08:34 19.10.2017.

Takav tip bi trebao imao sudsku zabranu pristupa hrvatskim granicama! Ali ako već želi toliko preurediti svijet i Hrvatski i promicati određene ideje, neka pošteno osnuje političku stranku, predstavi svoju političku platformu i krene osvajati svoju naklonost kroz demokratske institucijeje u koje toliko vjeruje? Neka ode u Ukrajinu i Gruziju organizirati i voditi svoje šarene revolucije!

VL
Avatar superhik74
superhik74
19:28 19.10.2017.

Tip koji je zaradjivao kolaborirajuci s nacistima u Madjarskoj za vrijeme II svjetskog rata i prokazivao svoje vlastite zidove, koji su zatim krcani na vlakove i slani u logore u Poljsku, se danas predstavlja kao "moralna vertikala" tzv. "otvorenog drustva". Srusio je demokratski izabrane vlasti raznoraznim drzavnim udarima u mnostvu zemalja. Ovaj potez moze znaciti samo jednu stvar, slijedi velika ofanziva pokusaja "smjena rezima" u jako puno drzava.

VL
FI
fiberglas
14:23 26.01.2018.

A što reći? Nevjerojatno koliko štovatelja ovog satrapa ima na ovom portalu. Neka netko taksativno nabroji - koja su to djela po kojima ovaj zaslužuje atribut - filantropa. Nije dostatno samo financirati - nešto pa da te nazivaju filantropom. II Al Capone je bio donator. A kako je došao do novca ( Capone )? Kako su završili oni kojima je ´´donirao´´ ( korumpirao). Ako je i učinio pokoje ´´dobro´´ djelo to je bilo samo u svrhu magle nad onim što-on-zapravo-čini i koja mu je ´´priroda stvari´´. Isto, ama baš isto do detalja odnosi se na Gatesa, kojem kojiput ´´pobjegne´´ o prekobrojnosti populacije i ´´nužnosti reduciranja iste´´ , a kojim ´´slučajem ´´ glavni je financijer ´´cjepiva ´´ za onu afričku prekobrojnu sirotinju. Koliko je dao za hranu i opremu škola te unaprijeđjenje poljoprivrede ( al ne uz pomoć Monsanta!) te pomoć oko boljih kredita za te zemlje? Zero! Nula! Tako i ovaj obudovjeli mađjarski isrod...gdje je bio kad su srpski koljači harali ovim prostorima? Gdje mu je bio tada glas? Koliko su mu lizači kašup pusoje i ostali NGO kastori pridonijeli u to najgore doba da to srpsko ludilo prestane? Nula! Zero! Zato podrška Orbanu! On mu je rekao gdje mu je mjesto! 1,6 mlrd kuna ide iz proračuna za sufinanciranje ruku koje zabijaju nož u leđja Hrvatskoj. A nema novca za lijekove...malo-malo akcija...ajmo ljudi dajte novac da progledaju, da prohodaju da čuju, da progledaju...a ovamo? Odoše milijarde kome? Soroševoj pastvi. Tome treba biti kraj.

VL
TO
tomakzg
22:30 19.10.2017.

opet će documenta, gay udruge i ostala gamad napunit kese...

VL
Avatar debela koli
debela koli
08:03 19.10.2017.

Grehovi se ne otkupljuju.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
10:53 19.10.2017.

Soros je poslao Amerikance u Afganistan, Irak, Siriju pa sad imamo izbjeglice? Soros je postavio Angelu Merkel pa je sad Njemacka ekonomski najaca drzava u svijetu. Soros prodaje oruzje S. Arabiji. Soros je poklonio atomsku bombu Sj. Koreji. Soros je kriv za Kutlu, Sanadera, Nadana i Todorica. Soros je kriv sto Simunic nije otisao na SP u Brazil. Soros je kriv za 300 000 blokiranih. Soros je otjerao hrvatsku mladost u Irsku i Njemacku. Soros je kriv za Piranaki zaljev. Soros je poklonio Inu Madjarima. Soros je blokirao Hrvatsku da ne udje u OECD. Soros prijeti blokiranjem Hrvatske pristupu Shengenu.

VL
DU
Deleted user
08:23 19.10.2017.

Čovjek je život posvetio razvoju građanskog društva. Valjda ga zato lokalne seljačine toliko i mrze. Ako je doista želio propast Hrvatske, trebao je samo zadovoljno trljati ruke dok gleda kako HDZ-ov kadar, sastavljen većinom od pohlepnih troglodita koje ne zanima ništa dalje od vlastite guzice, rastače ovu državu iznutra.

VL
DI
Diesel
07:34 19.10.2017.

Gospodin!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.